Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joan Pera torna a omplir de rialles el Teatre Goya

El Teatre Goya de Barcelona torna a fer riure els seus espectadors amb un espectacle còmic en català. Es tracta de Master Xof, una obra escrita i protagonitzada per l’incansable Joan Pera, que es podrà veure fins al 20 de març a l’escenari del carrer Joaquim Costa 68.

La proposta que porta a escena aquest hivern és una comèdia de cuines i cuiners. Pera interpreta un exitós restaurador i xef, al capdavant d’un local entranyable batejat com La Perdiueta Eixerida. En assabentar-se que la família vol tancar i vendre el restaurant perquè consideren que ja li toca jubilar-se, s’atrinxera a la cuina per demostrar que està en plena forma creativa.

Sense ajuda del seu equip, mentre remuga empipat i decebut amb la família, aquest singular cuiner s’empesca un menú degustació que sorprengui a tothom. Però no tot depèn d’ell: la nit que presenta en societat la seva proposta gastronòmica apareixen dos misteriosos comensals que el treuen de polleguera. El seu bon humor natural es posa a prova i haurà de sospesar si ha arribat realment el moment de retirar-se o encara pot ser “el cuiner de les rialles”.

Joan Pera protagonitza la comèdia ‘Master Xof’ al Teatre Goya de Barcelona / Grup Focus – David Ruano

Master Xof té moltes reminiscències autobiogràfiques, perquè Joan Pera tampoc es vol pas jubilar als seus 73 anys. Té una llarga trajectòria en televisió i cinema, amb èxits incontestables com L’estranya parella –que interpretava amb Paco Morán– o la sèrie d’humor Doctor Caparrós, medicina general –on feia de nebot de Joan Capri–. Per al públic català també és molt conegut per haver posat veu a Woody Allen com a doblador professional.

Ja havia passat pel Teatre Goya el 2016, amb gran èxit, interpretant el clàssic L’avar de Molière. En el cas de Master Xof, l’obra desembarca al Goya després d’haver triomfat ja al Teatre Condal. Pera ha comptat amb Enric Llort al càrrec de la direcció i amb l’assessorament còmic de David Olivares. Les entrades es poden adquirir aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa