Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Iseo & Dodosound i Izal tanquen un Cruïlla de masses
  • CA

Punt i final a l’edició del 2021 del Cruïlla. El primer festival celebrat a la ciutat de Barcelona des de l’arribada del coronavirus ha acabat aquest dissabte després de tres dies intensos de música, mascaretes i falta de distància social. Es podria dir que la millor proposta d’aquestes tres jornades va ser la de divendres, però la nit d’avui pot presumir d’haver comptat amb unes actuacions molt esperades: Iseo & Dodosound i Izal.

L’actuació d’Iseo & Dodosound ha començat com abans que caigués el sol, i el seus melosos reggea i dub s’han apoderat de tot el Parc del Fòrum en pocs segons. “Eskerrik Asko!” ha cridat Iseo al seu públic quan feia pocs minuts que estava sobre l’escenari. La cantant, que s’ha mostrat emocionada en diversos moments, s’ha dirigit a la massa en català més d’un cop.

Pla general del Cruïlla aquesta tarda durant el concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic | ACN - Pere Francesch
Pla general del Cruïlla aquesta tarda durant el concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic | ACN – Pere Francesch

La cantant Iseo i el DJ Dodosound no han pujat sols a l’escenari. Han estat acompanyats de dos saxos, una trompeta i una flauta; i junts han interpretat els temes més exitosos dels seus dos àlbums: Cat Platoon (2015) i Roots in the Air (2017). A més, han avançat nous temes que en breus publicarà aquesta parella navarresa.

Izal ha protagonitzat més tard un dels concerts més llargs de tot el certamen. La seva actuació ha durat dues hores, i a través les seves guitarres, baixos i bateria han sonat les cançons més conegudes d’un grup que creix ràpid i que mica en mica entra a la seva època més daurada.

La posada en escena se sostenia en un relat espacial. A través d’una nau el grup connectava amb diversos artistes del panorama espanyol (es tractava de gravacions) i tocaven junts cançons amb les quals havien fet alguna col·laboració.

Aquests no han estat els únics artistes que han fet gala de la seva música avui al Parc del Fòrum. Leiva (un dels exmembres de Pereza) i Fuel Fandango eren també grans reclams d’aquesta nit. També han tocat Muerdo, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Coque Malla, León Benavente i Morcheeba. Una de les actuacions importants d’aquesta nit es preveu que sigui la de Dorian, però en el moment que s’escriuen aquestes línies el concert encara no ha començat. Es preveu que pugin a l’escenari cap a les dues de la matinada. Els últims sons de la jornada els posarà DJ Amable, icona de la nit barcelonina, fins les cinc de la matinada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramón a juliol 11, 2021 | 10:00
    Ramón juliol 11, 2021 | 10:00
    Gran concert!!!! Gran nit!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa