Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Iron Maiden també posposa el seu concert a Barcelona
  • CA

El concert d’Iron Maiden previst per al 19 de juny a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona queda ajornat fins al 29 de juliol de 2022, segons ha informat aquest dimarts l’organització Madness Live. El concert pateix així un segon ajornament, ja que inicialment s’havia de fer el 25 de juliol de 2020. La situació d’incertesa causada per la crisi del coronavirus ha obligat a posposar el concert de la gira ‘Legacy of the Beast’.

La banda de heavy metal comptarà amb Within Temptation i Airbourne com a convidats i preveu omplir l’estadi barceloní. Les entrades comprades seran vàlides per a la nova data i no s’ha de fer cap tràmit addicional. Per retornar-les, es pot fer al mateix lloc on es van adquirir fins al 27 d’abril.

Aquest dilluns Bad Religion va anunciar que ha ajornat la gira del seu 40è aniversari per segon any consecutiu. La promotora HFMN ha fixat els nous concerts entre el 13 i el 22 de maig del 2022. A Barcelona el grup de punk arribarà a el 20 de maig al Poble Espanyol. Durant la gira, Bad Religion estarà acompanyat per set bandes més: els californians Suicidal Tendencies i Pulley, els suecs Millencolin, els catalans Blowfuse, Desakato, Devil in Me, Bastards on Prade. Amb tot, l’organització assegura que serà la gira de punk rock “més gran” que s’ha fet mai a la península.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa