Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’incivisme tampoc perdona els guarnits de les festes de Sants
  • CA

Els guarnits de la festa major de Sants tampoc s’han lliurat de l’incivisme. Després dels greus episodis viscuts a les festes de Gràcia, on es va malmetre la decoració de la plaça del Nord i va patir un foc provocat la portalada del carrer Llibertat, aquest cap de setmana ha estat el torn dels carrers santsencs. Almenys tres carrers han patit destrosses o sostraccions d’elements singulars, tot i que l’afectació ha estat menor que en els casos graciencs.

Per un costat, el carrer Guadiana denunciava aquest dilluns la pèrdua de la característica guitarra que toca el personatge Coco, protagonista del seu guarnit aquesta edició. On hi hauria de lluir un elaborat instrument hi han col·locat un cartró amb la silueta d’una guitarra i el text “Aquí estava la guitarra d’en Miguel”. 

Portalada apedaçada al carrer Finlàndia a causa de l'incivisme / Xavi Fernández de Castro

Portalada apedaçada al carrer Finlàndia a causa de l’incivisme / Xavi Fernández de Castro

Al carrer Finlàndia, dedicat al videojoc Super Mario Bros, han patit danys diversos elements. La portalada d’accés lluïa aquest dilluns reparada amb cel·lo i un pedaç. Però la pitjor part se l’ha emportat un dels ninots que encapçalava el carrer, el drac Bowser, l’arxienemic del Mario. Segons ha informat Sants 3 Ràdio, un home begut ha trencat de matinada els dos elements i la Guàrdia Urbana investiga l’atac.

 

Finalment ha sortit malparat també el decorat del carrer Robrenyo, l’últim classificat al concurs, que havia preparat enguany un guarnit dual dedicat al cel i l’infern. Segons l’emissora del barri s’ha despertat amb nombroses destrosses i amb els dimonis de la portalada llançats a terra.

El nou regidor del districte, Marc Serra, ha condemnat els atacs incívics, ha expressat el seu suport a Robrenyo per les destrosses i ha recordat que cada decorat amaga moltes hores de “treball comunitari”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa