Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
I si el millor trenc d’alba de l’Estat no és a Cadaqués… sinó a Barcelona?

Barcelona suma un nou encant. Un portal britànic especialitzat en sortides i postes de sol, Mornings, ha determinat quin és el millor trenc d’alba de l’Estat. I el veredicte no ha estat el Cap de Creus, a Cadaqués, sinó un racó de Barcelona! L’avaluació es fa a partir de “les dades opinions recopilades a Tripadvisor amb la intenció de trobar els llocs amb major nombre de mencions per veure clarejar o pondre’s el sol a tot el món”.

El Park Güell, un paradís a trenc d’alba

Aquest web britànic ha determinat que el Parc Güell és el lloc on gaudir del millor trenc d’alba de tot l’Estat. I ho és per la seva situació privilegiada a la ciutat, a banda, és clar, del que implica l’entorn del parc dissenyat pel genial arquitecte modernista Antoni Gaudí. El parc barceloní ofereix, com es pot veure en la fotografia de l’usuari Photos du Monde, una imatge preciosa del trenc d’alba.

Aquest web ha triat els llocs amb el nombre més alt d’esments de “postes de sol” i “alba” respectivament a les ressenyes de Tripadvisor, i centrant-se en espais pñublics, platges, cims de muntanyes, edificis i establiments de lliure accés per als ciutadans.

Per altra banda, la millor posta de sol recau sobre el temple de Debod de Madrid, un conjunt egipci instal·lat prop del parc de l’Oest i la plaça d’Espanya.

Oferta d’estiu per visitar el Park Güell

Doncs ja teniu una excusa per sumar-vos a la promoció que ofereix el park aquest estiu: el jardí monumental de Gaudí ofereix un 50% de descompte als guiatges pel públic local. El preu promocional, això sí, només s’aplica els diumenges, però durant 10 setmanes el tour dominical en català costarà 6 euros en comptes de 12 euros. L’horari de l’itinerari serà sempre a les 13:30h del migdia. Les rutes duren una hora més o menys i expliquen els secrets del patrimoni modernista que el fa singular. El recorregut desvela els secrets de l’arquitectura de Gaudí i pretén connectar els participants amb els valors del modernisme i l’harmonia del Park amb la natura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa