Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així és una nit VIP d’un gos a l’hotel Majestic
  • CA

Si el gos és el millor amic de l’home, també ha de poder viatjar amb el seu millor amic i fer-ho amb tota mena de comoditats. Aquesta és la filosofia que inspira el Very Important Pets (VIP), un producte que ofereix el Majestic Hotel & Spa de Barcelona per als clients de quatre pots -això sí, sempre que no pesin més de 8 quilos- i que pretén incentivar el turisme d’alt nivell amb mascotes.

Aquest hotel de cinc estrelles amb categoria Gran Luxe obert al Passeig de Gràcia fa més d’un segle no volia tancar portes a cap client i ha apostat per un segment de mercat cada vegada més ampli: persones que volen que la seva mascota tingui el millor tracte i pugui gaudir de petits plaers com els seus amos. I és que si bé cada vegada més hotels i allotjaments rurals accepten mascotes a les seves instal·lacions, no és tan habitual que els rebin amb una catifa vermella.  

I què implica ser un client VIP? Per 45 euros la nit, quan la mascota arriba a l’habitació dels seus amos és rebuda amb un targetó personalitzat de benvinguda, un llit, una joguina, llaminadures, aigua i un bol per al seu menjar. A més, els gossos també podran gaudir de les vistes de tota la Ciutat Comtal des del terrat de l’hotel, La Dolce Vitae -amb vistes  vistes a la Sagrada Família i la Casa Batlló- i també tenen permès l‘accés a l’espai del Bar de l’hotel.

L’Hotel Majestic és una de les icones hoteleres de Barcelona des de la seva obertura l’any 1918. Emparat per un edifici d’estil neoclàssic francès, és famós pels pactes polítics aconseguits als seus salons i per la quantitat de celebritats que s’han allotjat a les seves habitacions i suites, com per exemple, Ernest Hemingway i  Antonio Antonio Machado.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa