Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’antiga presó de La Model torna a oferir jornades de portes obertes
  • CA

L’antiga presó de La Model de Barcelona tornarà a oferir jornades de portes obertes de divendres a diumenge, coincidint amb aquells dies que no siguin festius, ha informat aquest dilluns l’Ajuntament. L’equipament recupera les visites lliures i gratuïtes per a tota la ciutadania, que es van aturar arran de les restriccions imposades per la covid. Així, els visitants podran entrar als llocs més destacats de la presó, com els patis, les galeries, les cel·les o el panòptic central. Aquestes portes obertes conviuran amb les visites guiades que es realitzen habitualment i també són gratuïtes, però per a les quals cal reservar entrada.

Les visites tindran lloc els divendres, dissabtes i diumenges (no festius). Només cal que els ciutadans i ciutadanes s’acostin a l’antiga presó en els horaris corresponents, sense haver de reservar entrada prèviament. A partir d’ara, qui vulgui podrà recórrer lliurement un dels edificis més imponents de la Barcelona del 1900 i visitar els llocs més destacats de la presó, com els patis, les galeries, les cel·les o el panòptic central.

Quins són els horaris de les portes obertes de la presó de La Model?

Els horaris de les portes obertes són:

  • Divendres: de 16.00 a 18.00 hores
  • Dissabtes: de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores
  • Diumenges: de 10.00 a 14.00 hores
  • Els dies 11 i 24 de setembre, 25 de desembre, 1 i 6 de gener, 7 i 9 d’abril i 24 de juny no se celebraran les visites lliures, ja que són dies festius.

Visites guiades a la presó de La Model

Les portes obertes conviuran amb les visites guiades que es realitzen habitualment i també són gratuïtes, però per a les quals cal reservar entrada al web de La Model: http://lamodel.barcelona. L’Ajuntament de Barcelona ofereix, a més, diverses visites guiades dissenyades especialment per a escolars. Els centres educatius també poden consultar els detalls i fer la reserva al mateix web de La Model.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa