El Halloween més terrorífic i familiar de Barcelona, al Poble Espanyol

El Poble Espanyol celebra Halloween amb tres dies molt especials. De l’1 al 3 de novembre el recinte de Montjuïc oferirà una ambientació especial, jocs, concursos i un passatge del terror, entre altres sorpreses per als visitants. Serà l’escenari perfecte perquè infants i adults gaudeixin d’aquesta festa vinculada a Tots Sants. Després de l’èxit de les darreres edicions, enguany la festa de Halloween del Poble Espanyol durarà un dia més.

Els visitants podran disfressar-se de personatges fantàstics i aterridors i recórrer un espai veritablement terrorífic, que farà les delícies del públic familiar. Podran descobrir els racons més singulars amb un jocs de pistes monstruoses, un concurs de disfresses de por, un fantàstic passatge del terror i una marató de 6 hores de contacontes. A les paradetes de la plaça s’hi podran trobar joguines i llibres per als menuts i els foodtrucks oferiran propostes gastronòmiques ben diverses.

El concurs de disfresses és un dels al·licients del Halloween al Poble Espanyol

El concurs de disfresses és un dels al·licients del Halloween al Poble Espanyol

La mateixa entrada permetrà visitar el conjunt arquitectònic del Poble Espanyol, un atractiu cultural i històric de Barcelona. Art contemporani, arquitectura, gastronomia, artesania i tradicions de tota la geografia d’Espanya conviuen a mateix espai, com en un gran museu a l’aire lliure. Carrers i places de poble, tallers d’artesans i el Museu Fran Durel són alguns dels punts d’interès del recorregut. A més els visitants podran completar l’experiència de Halloween amb instal·lacions audiovisuals i divertits tobogans gegants.

Durant tres dies d’aquesta programació especial el recinte estarà obert des de les deu del matí fins les sis de la tarda. L’accés costarà 7 euros, amb un descompte d’un euro per als residents a Catalunya que comprin l’entrada de forma anticipada per internet. Les famílies compten amb tarifes especials i els menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol entren de franc.

Nou comentari