Un any més, la Guia Macarfi ha fet el seu top10 de millors restaurants de Barcelona, que elabora a partir de les votacions que fan ambaixadors de la guia, xefs i periodistes gastronòmics. No són restaurants per a totes les butxaques, però ben segur que si hi vas a menjar, no oblidaràs l’experiència.

Macarfi va presentar el seu rànquing envoltat dels millors xefs de Barcelona, Madrid i el País Vasc. Javier i Sergio Torres, Rafa Zafra, Pere Monje o Jordi Vilà van ser alguns dels representants de restaurants de la capital catalana.

Millors restaurants de Barcelona

1. Alkimia (ronda de Sant Antoni, 41)
De la mà del xef Jordi Vilà, l’Alkimia ofereix un viatge per la cuina del passat, el present i el futur amb una oferta que explora els límits de la gastronomia catalana.

Interval de preus: 80 € – 150 €.

2. Cocina Hermanos Torres (Taquígraf Serra, 20)
Restaurant amb dues estrelles Michelin que els bessons Sergio i Javier Torres han portat a un altre nivell posant la cuina a la sala perquè els comensals tinguin una vista excepcional.

Interval de preus: 180 € – 195 €.

3. Via Veneto (Ganduxer, 10)
Un clàssic dels rànquings de millors restaurants. Té una estrella Michelin i destaca per la seva impressionant bodega.

Interval de preus: 70 € – 100 €.

4. Estimar (Sant Antoni dels Sombrerers, 3)
Situat al bell mig del Born, el restaurant Estimar ofereix un ambient íntim i agradable per passar una bona estona amb la parella, la família o els amics.

Interval de preus: 80 €

5. Lasarte (Mallorca, 259)
Restaurant de tres estrelles Michelin que fa bandera d’una cuina original i innovadora en constant evolució per sorprendre el paladar els clients més exigents.
Interval de preus: 77 € – 382 €.

6. Gresca (Provença, 230)
Dels restaurants més assequibles de la llista. Ofereix una cuina d’autor en un local petit amb una excel·lent relació qualitat-preu.
Interval de preus: 30 € – 45 €

7. Koy Shunka (Copons, 7)
Local amb una estrella Michelin. El seu nom es tradueix del japonès com “intens aroma de temporada” i es caracteritza per presentar una combinació de les tècniques culinàries nipones amb el producte mediterrani.

Interval de preus: 100 €.

8. Coure (passatge Marimon, 20)
Cuina d’autor amb una de les millors barres de la ciutat. També disposen d’un menjador per entaular-se.

Interval de preus: 52 € – 72 €

9. Dos Palillos (Elisabets, 9)
Un dels restaurants asiàtics de més renom de Barcelona que porta el segell d’Albert Raurich i Tamae Imachi, ex cap de cuina i exsommelier de El Bulli.

Interval de preus: 80 €.

10. Caelis (Via Laietana, 49)
El restaurant gastronòmic de l’hotel Ohla Barcelona té una estrella Michelin i una cuina que reinterpreta els conceptes i propostes de la cuina catalana amb arrels franceses.
Interval de preus: 48 € – 141 €.

Comentaris

    Anònim Desembre 03, 2021 | 13:09
    Alba Paris también lo añadiría. Gracias

Nou comentari