Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Interior, a les portes de la Mercè, reconeix la “dificultat” d’actuar davant dels botellots

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha reconegut aquest divendres la “dificultat” en la gestió de l’ordre públic i la convivència durant les festes en situació de pandèmia. El conseller ha dit que comparteix amb els sindicats de mossos que “sense dubte no és fàcil la gestió d’aquestes nits”.

Ha afegit que seguiran abordant la situació que es pugui presentar amb les festes de la Mercè amb dispositius conjunts dels Mossos i la Guàrdia Urbana. Elena ha destacat que hi ha una “molt bona col·laboració” amb l’Ajuntament de Barcelona, ha recordat que han estat treballant tot l’estiu amb dispositius conjunts, i ha afegit que de cara a les festes de la Mercè ho segueixen fent en el mateix sentit.

S’ha referit a les declaracions d’alguns líders sindicals dels Mossos, sobre com s’han abordat els botellots de les festes de Sants. “Comparteixo amb ells que sense dubte no és fàcil la gestió d’aquestes nits”, ha manifestat. “La gestió de l’ordre púbic i la convivència durant les festes en la situació de pandèmia no és fàcil”, ha reconegut el conseller.

“El nostre deure és en primer lloc agrair a la majoria de gent que es comporta bé i molt bé, i davant les situacions difícils agrair molt especialment a les policies locals i mossos el magnífic treball que realitzen”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa