Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Furor de visitants locals al Park Güell per l’accés gratuït i sense turistes
agraph -->

Els barcelonins han tornat massivament al Park Güell aprofitant que l’accés és gratuït durant la desescalada i pràcticament no hi ha turistes a la ciutat. Desenes de veïns d’arreu de la ciutat s’han acostat a gaudir del parc dissenyat per Antoni Gaudí, fotografiar les vistes panoràmiques de Barcelona des de la balconada i admirar el sostre sinuós de la Sala Hipòstila. Això sí, s’han quedat sense selfies amb el popular drac de l’escalinata, la icona del parc, perquè és una de les zones tancades per obres.

Visitants del Park Güell gratuït olorant les flors i asseguts a la balconada / MMP
L’icònic drac del Park Güell ben sol perquè les obres mantenen tancada al públic l’escalinata / MMP

El parc va reobrir, sense accés de pagament, el passat 20 de maig en el marc de l’obertura dels parcs de la ciutat com a espais de passeig durant les franges de sortida lliure. S’hi pot accedir de les 8h del matí a les 22 hores. Les visites guiades, en canvi, estan suspeses fins a nova ordre. Les àrees de joc infantil que hi ha dins del parc han seguit precintades, pel que els infants no les poden utilitzar.

La balconada panoràmica, l’espai més cobejat pels barcelonins que visiten de franc el Park Güell / MMP

Usualment l’entrada estàndard a la zona monumental costa 10 euros, tot i que els titulars del carnet gratuït Gaudir Més poden anar-hi de franc amb reserva prèvia. Molts dels visitants s’han assabentat en aquestes visites de les obres de millora al parc, que van començar l’any passat.

La balconada del Park Güell, plena de barcelonins de totes les edats aquest diumenge al vespre / MMP
Passejants al Park Güell, aquest dilluns al matí / S.B.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa