Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova edició de la clàssica fira nadalenca al moll de la Fusta de Barcelona
  • CA

El moll de la Fusta tornarà a ser l’escenari aquest any d’una nova edició de la clàssica fira nadalenca que organitza el Port de Barcelona. La quarta edició d’aquest esdeveniment arrencarà el pròxim 5 de desembre i s’allargarà fins al 6 de gener del 2023 oferint una àmplia selecció d’activitats per a tots els públics.

Les jornades d’enguany del Nadal al Port s’inauguraran la tarda del 5 de desembre amb la tradicional encesa de llums i un concert gratuït de l’Edu d’Eufòria. L’acte comptarà també amb l’actuació dels Cors de Palau Vincles i del Cor Mitjans de l’Orfeó Català, que interpretarà peces tradicionals.

Com a principal novetat de l’edició d’aquest any, els organitzadors han impulsat la instal·lació d’una pista de gel sostenible i ecològica de 400 m² per poder gaudir de l’activitat en família. Per als més menuts de la casa, també hi haurà diferents atraccions com el carrusel antic i el trenet, a banda de la tradicional roda de fira de 65 metres d’alçària.

Punt de trobada d’entitats

La fira de Nadal al moll de la Fusta serà un any més un punt de trobada per a les diferents entitats i escoles de música dels barris veïns al Port de Barcelona, que també participaran de la programació de l’esdeveniment. En aquest sentit, els impulsors calculen que més de 500 persones passaran per l’escenari principal durant la celebració del Mercat de Nadal, que també acollirà la Ballada Solidària, que servirà per recollir fons per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

Pel que fa a la il·luminació nadalenca d’enguany, la decoració estarà composta per més de 85.000 llums led que se situaran al llarg del moll i que, juntament amb una gran bola de Nadal, serà la gran atracció de l’edició d’aquest any. Quant a l’horari, la fira nadalenca estarà oberta tots els dies d’onze del matí a deu de la nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa