Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El final de gira de Sopa de Cabra, al Palau Sant Jordi de Barcelona
  • CA

El grup Sopa de Cabra celebrarà el seu final de gira al Palau Sant Jordi de Barcelona. D’aquesta forma la banda posarà punt final a la seva gira, que commemora els 30 anys d’aniversari des de la publicació del disc Ben Endins. L’actuació serà el 26 de novembre de l’any vinent i les entrades estaran a la venda a partir del dimecres vinent, 1 de desembre a les 20 hores.

A través d’una piulada a la xarxa social Twitter, el grup ha dit: “Ben Endins al Palau Sant Jordi, final de gira, 26 de novembre”.

El grup gironí ha assegurat que a l’últim concert hi haurà “sorpreses i col·laboracions especials”. Aquesta gira pretén retre homenatge al disc més venut del pop-rock català, segons l’entorn del grup, que assegura que s’han venut més de 130.000 còpies des de la seva sortida. En aquest àlbum hi ha cançons que ja forma part del repertori clàssic de la música en català com Si et quedes amb mi, El boig de la ciutat o L’Empordà.

És més que probable que el concert del Palau de Sant Jordi s’iniciï amb el típic crit “Bona nit, malparits!”, que va pronunciar el cantant i compositor del grup Gerard Quintana durant un concert en directe. Aquest, de fet, ha esdevingut el tret identitari d’aquesta banda de Girona.

El 3 de desembre el segell discogràfic Salseta Discos publicarà una reedició en format doble CD i triple vinil del Ben endins, remasteritzat a Music Lan per Jordi Solé -que ja havia masteritzat el disc original- i amb un plus de sis cançons inèdites extretes del concert de 1991 a la Sala Zeleste.

Aquest 11 de desembre ja celebraran un concert a Barcelona, al Gran Teatre del Liceu. De totes maneres, la banda tornarà el pròxim 26 de novembre de 2022, quan actuarà al Palau Sant Jordi de la capital de Catalunya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 28, 2021 | 22:56
    Anònim novembre 28, 2021 | 22:56
    Quintana, sense Sopa de Cabra no ets nimgú!! No ho oblidis MAI!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa