Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Filmoteca convida a cervesa 3 dies a la setmana aquest estiu
  • CA

Gaudir del cinema a la Filmoteca de Catalunya té premi tres dies a la setmana, aquest juliol i agost. El bar de l’equipament, La Monroe, regala una cervesa Damm cada dimecres, dijous i diumenges fins al 31 d’agost a aquells qui presentin al taulell la seva entrada per la Filmoteca.

La promoció es diu Refresca’t a la Filmo! i coincideix amb la programació especial d’estiu d’aquesta sala de la Generalitat de Catalunya. La graella s’amplia amb un horari més vespertí, amb projeccions a les 17h, a les 18h, a les 20h i a les 21h, ideals per compaginar el setè art amb un sopar o un glop just abans o just després.

Per aconseguir la cervesa gratuïta, atenció, cal presentar una entrada del mateix dia impresa en paper. És a dir, que si s’ha comprat en línia, és necessari passar per taquilla a bescanviar el rebut digital per un resguard físic.

Les pel·lícules de la Filmoteca

Pel que fa a les pel·lícules estivals, l’espai proposa celebrar l’estiu amb tres cicles. D’una banda, Farien 100 anys… homenatja grans noms del cinema que van néixer ara fa un segle, com els cineastes Blake Edwards i Arthur Penn, i les actrius Judy Garland, Veronica Lake, Ava Gardner, Doris Day i Cyd Charisse; l’underground Jonas Mekas; els europeus Vittorio Gassman, Christopher Lee, Gérard Philipe i Ugo Tognazzi, i els directors i guionistes Francesco Rosi i Alain Robbe-Grillet. Entre els peninsulars, commemora el naixement de Juan Antonio Bardem i José Luis López Vázquez.

El segon cicle estival és Horitzons del Western, que explora les profunditats del gènere de les pel·lícules de l’Oest des del cinema mut fins a creacions singulars de Clint Eastwood o els germans Coen, “passant pels grans clàssics i explorant perifèries exòtiques o desmitificadores”, promet el centre cultural.

L’últim cicle és Contes d’estiu, que recupera històries ambientades a prop del mar o d’un llac, o bé al voltant d’una piscina. “Banys de sol, històries d’aigua, castells de sorra, pins mediterranis, la jungla tailandesa, pedres calentes, after sun, balnearis i piscines”, descriu la Filmoteca. En definitiva, propostes que parlen de l’estiu per a infants i adults.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa