Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres dies de cinema a 3,5 euros l’entrada
  • CA

Les sales de cinema tornen a celebrar aquesta primavera la ‘Festa del Cine’, un esdeveniment que durant 3 dies intenta apropar a les butaques als espectadors que no hi solen anar per reticència al preu de les projeccions. Així, dimarts 3 de maig, dimecres 4 de maig i dijous 5 de maig les entrades costaran 3,5 euros a qualsevol sala adherida a la promoció.

La cita compleix 18 edicions i permet gaudir de les últimes estrenes de la cartellera cinematogràfica. Per exemple films molt esperats d’aquest abril són Alcarràs de Carla Simón –galardonada a la Berlinale–, Veneciafrenia d’Álex de la Iglesia o la tercera entrega de la saga seqüela de Harry Potter, Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore.

Com aconseguir les entrades de cine a 3,5 euros

Per accedir als preus promocionals cal registrar-se prèviament al web de la festa. L’acreditació és molt ràpida i és totalment gratuïta i en línia. A més d’un correu electrònic, pregunta dades de consum cinematogràfic per fer una radiografia dels espectadors (freqüència, aspectes més valorats…). Els menors de 14 anys i els majors de 60 anys no requereixen acreditació. També és possible acreditar grups de fins a 10 persones de cop, vinculant-los a un mateix correu electrònic.

Cada sala de cinema decideix si fa entrar a la promoció les projeccions extraordinàries, per exemple pel·lícules 3D, events o espais VIP, o bé si demana el pagament d’un suplement. Els establiments adherits a la festa 2022 es comunicaran pròximament, però a les anteriors edicions hi han participat la majoria de sales barcelonines.

Amb l’acreditació descarregada al mòbil o impresa i mostrant el DNI, els participants han d’adreçar-se a les taquilles del seu cinema i comprar l’entrada al preu promocional de 3,5 euros. En alguns cinemes es pot comprar també en línia. No és compatible aquesta promoció amb d’altres que puguin oferir habitualment les sales. Només es pot adquirir una entrada a aquest preu per acreditació, persona i sessió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa