Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’exposició d’art i disseny digital més gran de Barcelona escalfa motors

A finals d’abril començarà el ‘Digital Impact’, l’exposició d’art i disseny digital més gran de l’Estat. Fins al 27 d’agost, el Disseny Hub de Barcelona acollirà un mostra de grans referents artístics amb l’objectiu de conscienciar la gent que l’element digital pot provocar reaccions i alhora emocionar al públic. Des de l’Ajuntament consideren, tal com apunten en una nota, que l’exposició situa Barcelona “a l’avantguarda artística digital en l’àmbit internacional”.

D’altra banda, els responsables de l’exposició assenyalen que és sobretot “una experiència” que transporta “cap a un món revolucionari”. Així s’indica a la presentació del format, que afegeix que l’activitat “és una ciutat per explorar i un mapa on posar nom a aquelles persones que estan creant el present i el futur de l’art”.

Els més de 3.000 metres quadrats que formen la galeria la situen com un referent de l’art digital europeu. Hi participaran artistes destacats de l’actualitat i s’hi podrà veure un repartiment global amb un “esclat creatiu” d’arreu del món. En total, setze artistes digitals presentaran les seves obres per transformar el recinte en un “pati de joc” des d’on el públic podrà “jugar” a través de tecnologies avançades, elements visuals i videogràfics. També hi haurà diferents activitats repartides en altres punts de la ciutat.

Els altres grans projectes

El públic podrà visitar l’exposició, a tocar de la plaça de les Glòries, de dimarts a diumenge, de les 10h del matí a les 8h del vespre. Aquesta iniciativa consolida el boom de l’art digital, que s’instal·la a Barcelona un cop més. Els creadors de l’exposició són els mateixos que estan impulsant altres activitats referents de l’art digital a la Casa Batlló, el Liceu o festivals de renom com el Sonar. També són els creadors del Festival OFFF, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa