Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Explora els sis millors museus d’art de Barcelona: així és el passaport ArticketBCN
  • CA

Ets amant de l’art? Et fascina el romànic, el modernisme o l’art més contemporani? Miró, Picasso i Tàpies són els teus influencers de l’art? Aleshores necessites el passaport ArticketBCN, un passaport que et donarà accés a les exposicions permanents i temporals dels sis millors museus d’art de Barcelona, durant tot un any i per només 35 euros. A més, si teniu menys de 16 anys el passaport és gratuït si aneu acompanyats d’un adult.  

I tot plegat, sense cues ni esperes, perquè el passaport et dona accés preferent i no has de tenir cita prèvia. I és clar, en espais segurs des del punt de vista sanitari, frescos i de benestar com són els museus. El pla perfecte per a qualsevol dia d’estiu, d’hivern, de tardor o de primavera.

Quins museus podré visitar?

MUSEU NACIONAL

En aquest museu es pot admirar la millor col·lecció de pintura mural romànica del món, així com obres de grans pintors europeus com Rubens, Velázquez i El Greco. A més, és un centre de referència de l’art modernista.

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

La Fundació Joan Miró és un espai on s’exhibeix l’obra de l’artista, així com altres peces contemporànies que contribueixen a mantenir el seu llegat artístic únic.

MUSEU PICASSO

Submergeix-te en els anys de formació de Pablo Picasso a través d’aquesta exhaustiva col·lecció, que reflecteix excepcionalment la seva època blava i inclou altres magnífiques obres del 1917 i la sèrie Las Meninas.

MACBA

Aquest edifici emblemàtic dissenyat per Richard Meier acull exposicions que fascinaran els amants de l’art, així com una col·lecció permanent amb obres de Basquiat, Calder i Juan Muñoz, entre d’altres.

CCCB

El CCCB és un espai concebut com a pol d’atracció de la cultura al barri del Raval, amb exposicions i activitats inclusives sobre la ciutat i sobre diverses facetes de la cultura contemporània, com el cinema, la música, les arts escèniques i l’art experimental.

FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

La Fundació Antoni Tàpies va ser creada per promoure el coneixement de l’art modern i acull una de les col·leccions públiques més completes de l’obra d’aquest artista.

El passaport dona accés a 6 museus i costa 35 euros

Com aconseguir el teu passaport?

Compra el teu Articket al web. Rebràs per correu electrònic un val que podràs imprimir o desar al teu telèfon. Després, recull el teu passaport en qualsevol dels sis museus i ves directament a l’accés preferent del museu que triïs i bescanvia el val pel passaport Articket. I sobretot, posa el teu segell cada vegada que visitis un museu!

I si encara vols més cultura, ArticketBCN et proposa una selecció de rutes a peu per descobrir Barcelona i treure el màxim partit del passaport. Un pla ideal per gaudir de la ciutat i d’alguns dels seus racons més desconeguts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa