Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Estrenes i regals nadalencs a les sales Cinesa de Barcelona
  • CA

Aquest Nadal, el cinema torna a ser un dels millors punts de trobada per gaudir d’un temps de qualitat en companyia dels amics i la família. És per això que Cinesa compta a la seva cartellera amb les estrenes més esperades de l’any i els regals que tot amant de les sales voldrà per aquestes festes. A la província de Barcelona, l’oferta de la principal exhibidora d’Espanya és disponible als centres Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa La Maquinista, Cinesa SOM Multiespai, Cinesa LUXE La Farga i Cinesa Parc Vallès.

Pel que fa a les pel·lícules disponibles a la cartellera, destaca el títol més recent del visionari James Cameron: ‘Avatar: El sentit de l’aigua’. El relat de ciència-ficció més esperat de l’últim tram del 2022 s’ha fet notar amb un èxit de taquilla durant el primer cap de setmana de l’estrena. Les increïbles característiques de les sales Cinesa, amb pantalla XXL, una qualitat d’imatge inigualable i tecnologia de so envoltant, fan dels centres de la companyia els millors espais per a gaudir de l’experiència d’Avatar.

Dues propostes d’animació

Tampoc falten les propostes d’animació amb les quals els nens i els adults poden passar una molt bona estona. ‘El gat amb botes: el últim desig’ és la darrera aventura del carismàtic felí amb la veu d’Antonio Banderas, que en aquesta ocasió emprèn un arriscat viatge per trobar el poder que li permetrà recuperar les vuit vides que ja ha perdut. Per altra banda, arriba ‘Món estrany’, el relat d’una família d’exploradors que haurà de superar les seves desavinences per completar una perillosa missió.

Fora del món de l’animació, però igualment divertida, és ‘A tot tren 2: Sí, els hi ha passat una altra vegada’. En aquesta segona part de l’altra comèdia de Santiago Segura, els personatges de Paz Vega i Paz Padilla són responsables del fet que els nens tornin a quedar-se sols en el trajecte ferroviari que els porta a un campament d’estiu.

El visionat de totes aquestes pel·lícules millora quan es gaudeix d’un dels obsequis de Cinesa. Un dels millors és la targeta regal de la companyia, amb la qual es poden comprar entrades a la taquilla, crispetes i altres productes disponibles als bars de l’empresa. Més ambiciós és regalar el paquet reservat de Cinesa, que permet llogar una sala sencera entre els dilluns i els dijous -llevat de festius i vigílies- amb un màxim de 20 convidats. Aquesta oferta inclou un menú amb crispetes i refresc per a tots els assistents i proporciona l’experiència més íntima i especial amb la millor companyia.

Ofertes especials per enriquir l’experiència

Per altra banda, Cinesa completa l’experiència i la porta un pas més enllà. Amb el paquet gaming, la companyia ofereix la possibilitat de regalar una sessió de videojocs en una sala amb pantalla extra-gran i tecnologia de so envoltant. Fins a 20 gamers poden aprofitar aquesta oportunitat per jugar en condicions úniques les partides que sempre han tingut pendents amb els seus amics. Igual que amb el paquet reservat, les sales es poden llogar entre els dilluns i els dijous llevat dels dies festius i les vigílies.

Altres beneficiaris de l’oferta nadalenca de l’exhibidora són les empreses. Gràcies al programa Cinesa Business, qualsevol companyia pot convidar els seus empleats i les seves famílies a una qualitativa sessió de cinema que permetrà reforçar la relació entre l’equip i la marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa