Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Esport i diversió a Nou Barris per contrarestar l’incivisme al Rec Comtal i protegir-lo
  • CA

Els ajuntaments de Barcelona i Montcada i Reixac han dissenyat un programa d’activitats lúdiques i esportives a l’antic canal obert del Rec Comtal per protegir aquest element patrimonial que uneix tots dos municipis. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, a l’estiu es donen situacions al voltant del Rec Comtal relacionades amb l’incivisme que “perjudiquen greument l’entorn natural i la seva infraestructura”.

Per aquest motiu, els dos municipis han programat un seguit d’activitats sota el nom El Rec és Mou que busquen protegir aquest espai sense renunciar a la seva vessant lúdica i cultural. La programació, que ha començat aquesta setmana, s’allargarà fins al setembre i la seva finalitat és dignificar l’espai, promoure la relació i participació veïnal, recuperar la memòria històrica i afavorir la trobada i els vincles entre els dos barris.

A més d’aquestes activitats, el districte de Nou Barris treballarà aquest estiu a la incorporació de més vegetació en els punts on l’accessibilitat al Rec Comtal és més senzilla i en la instal·lació de barreres de protecció en un altre punt per evitar que es pugui saltar. El Rec Comtal era un canal obert construït a mitjan segle X que durant gairebé un mil·lenni va ser “una artèria vital a Barcelona” i s’utilitzava per a regar, fer funcionar els molins i, més tard, abastir les indústries tèxtils de Sant Andreu.

Més notícies
Silueta urbana de Barcelona. A l'esquerra les torres Mapfre i a la dreta la torre Agbar / ACN
La renda per càpita de Tres Torres quadruplica la de Ciutat Meridiana
Notícia: La renda per càpita de Tres Torres quadruplica la de Ciutat Meridiana
Comparteix
Un nou informe posa en evidència les desigualtats que es viuen a Barcelona
Fuita d'aigua al carrer Santa Engràcia / Twitter
VÍDEO | Espectacular fuita d’aigua a Nou Barris
Notícia: VÍDEO | Espectacular fuita d’aigua a Nou Barris
Comparteix
La incidència s’ha pogut reparar en temps rècord

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa