Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hi haurà més entrades a la venda per al Saló del Manga a Barcelona
  • CA

Bogeria màxima entre els fans del Manga. El saló més emblemàtic torna a Barcelona aquesta setmana a la presencialitat en la seva 27a edició, després que l’any passat es fes en línia per la pandèmia.

El certamen se celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre al recinte de Fira Montjuïc amb 70.000 metres quadrats i un pavelló menys que els anys anteriors, ja que és un centre de vacunació de la covid-19. Amb tot, la mostra se celebrarà als pavellons 1, 2, 2.1, 5 i la Plaça Univers.

Després que les entrades s’esgotessin la setmana passada en menys d’un dia -a la una de la matinada ja no quedaven entrades per cap dels quatre dies de durada del saló del còmic i la cultura japonesa-, Meritxell Puig, directora general de Ficomic, ha anunciat que posaran a la venda més entrades dimarts o dimecres i que és possible que durant el saló se’n posin més a la venda en funció del comportament del públic i de les entrades i sortides.La mostra se celebrarà als pavellons 1, 2, 2.1, 5 i la Plaça Univers, amb canvis pel que fa l’ubicació de certs espais per adaptar-se a les exigències de la situació sanitària.

CATALUNYA.-Más de 150.000 personas visitan la XXIV edición del Salón del Manga de Barcelona (Foto de ARCHIVO) 4/11/2018

El saló comptarà, com ha remarcat Oriol Estrada, amb un assessor de continguts del Manga Barcelona, amb una oferta d’activitats que inclouen conferències, taules rodones, entrevistes i trobades amb autors, sessions de signatures, tallers, gastronomia, projeccions de pel·lícules, concerts, concursos i altres activitats relacionades amb la cultura popular i la tradicional japonesa.

El 2020, amb els efectes de la pandèmia encara molt evidents, el Saló del Manga de Barcelona va decidir no celebrar l’edició prevista i esperar-se a l’any vinent, en considerar que la priorittat era “garantir la seguretat i el benestar” del públic, expositors, col·laboradors, equip, i de totes les persones involucrades en l’esdeveniment. Per tot plegat, aquesta edició arriba amb el doble de ganes!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa