Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Encontres en l’Espai-Temps tornen a Gràcia Territori Sonor
  • CA

El cicle de sessions d’improvisació “Encontres a l’Espai-Temps”, organitzats per Gràcia Territori Sonor, tornen aquest dijous 5 de març amb la trobada entre la poeta Míriam Cano i el guitarrista Ramon Solé. Els Encontres, que enceten una nova temporada, posen artistes, que sovint s’acaben de conèixer, davant el repte d’una sessió d’uns tres quarts d’hora de durada.

El gran valor dels Encontres és precisament, en paraules del director artístic de GTS, Víctor Nubla, que “artistes de diferents disciplines i procedències es troben en directe per improvisar”. Míriam Cano, poeta i escriptora, ha publicat diversos llibres de poesia i narrativa. El primer, “Buntsandstein”, va ser reconegut amb el premi de poesia Martí Dot. També ha participat el projecte col·lectiu, “Cremen Cels”, amb Martí Sales i Antònia Vicens, i aquest 2020 publicarà el seu nou llibre, “Vermell de Rússia”. A més, ha traduït Emily Dickinson i Albert Camús, col·labora en diversos mitjans de comunicació com a periodista literària i és professora d’escriptura a l’Escola Bloom. Per la seva banda, Ramon Solé, guitarrista amb una llarga trajectòria, ha tocat en bandes llegendàries com Baf o Tropopausa i col·laborat amb músics com Oriol Perucho o el també guitarrista Rafael Zaragoza amb qui, l’any passat, va treure el seu darrer disc, “Literal”. Solé i Zaragoza, precisament, van protagonitzar un Encontre en l’Espai Temps l’any 2018, enregistrat i editat sota el nom de “Manual del bon cosmonauta”.

Míriam Cano. Fotografia: Sílvia Poch

La sessió d’improvisació tindrà lloc aquest dijous, 5 de març, a les vuit del vespre a la seu de l’associació, al número 10 del carrer Igualada. La remuneració dels artistes es fa amb taquilla inversa, on cadascú aporta la quantitat que considera escaient, i amb el pagament d’una quota simbòlica d’un euro que permet assistir a tots els Encontres en l’Espai-Temps. Per a la presidenta de l’entitat, Maria Vadell, aquest element, present en totes les temporades d’aquest cicle “permet acostar actes de gran qualitat artística al públic general”. Aquest euro, a més, també permet accedir a algunes de les altres activitats organitzades per GTS, coneguda per ser responsable del Festival LEM – Encontre Internacional de Música Experimental de Barcelona, que el proper mes d’octubre celebrarà la 25a edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa