Neix la primera botiga especialitzada en vins i caves sostenibles i de proximitat: Viniscoop.com. El principal valor d’aquest portal és que ofereix productes elaborats per 14 cellers cooperatius catalans. Viniscoop.com ens proposa vestir la nostra taula de Nadal amb productes de quilòmetre zero a una excel·lent relació qualitat-preu. I ho fa amb una oferta seductora: un 20% de descompte en tots els caves i descomptes d’entre el 10 i el 20% en una selecció de vins.

El portal compta, entre d’altres, amb l’únic vi que es produeix a la ciutat de Barcelona: el Vinyes de Barcelona del celler cooperatiu l’Olivera. El catàleg de Viniscoop.com però, compta amb productes de totes les Denominacions d’Origen Catalanes (excepte DO Alella) i no es limita als vins i caves sinó que inclou també vermuts, moscatells, rancis i vins dolços de tot el territori català.

Neix la primera botiga especialitzada en vins i caves sostenibles i de proximitat: Viniscoop.com.

Viniscoop.com aposta pel producte cooperatiu: és a dir, un producte de proximitat, autèntic i que fomenta la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental del territori. La meitat del vi que s’elabora a Catalunya està fet per cooperatives i aquest sector aglutina la feina de 8.000 famílies d’agricultors. És un sector dinàmic i que ofereix propostes d’una gran qualitat. Un 60% dels vins del catàleg de la web viniscoop.com tenen algun tipus de premi o puntuació.

Així doncs, Viniscoop.com es caracteritza per oferir qualitat, a través d’un catàleg ben seleccionat, per oferir proximitat i sostenibilitat, un alt nivell de servei al client i una compra còmoda i segura. A més, les descripcions dels vins són especialment riques, així com les propostes de maridatge, per a fer reviure a l’usuari la història que hi ha darrere de cada vi. A més dels descomptes nadalencs, el web ofereix enviaments gratuïts per compres mínimes de 60 euros i enviament a casa en 2-3 dies laborables.

Nou comentari