Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Reis d’Orient ja són a Barcelona
  • CA

Els Reis d’Orient han recorregut el front litoral de Barcelona amb llanxa a la seva arribada a la ciutat aquest dimarts, abans de pujar al pailebot Santa Eulàlia, que els portarà al port del Fòrum. Sobre les 13.00 hores els Reis d’Orient han estat albirats per la zona de l’espigó del Bogatell, on han saludat a alguns vianants que els han reconegut.

Poc després, s’han dirigit cap al pailebot, que els portarà a desembarcar amb tot el seu carregament en el port del Fòrum, on l’alcaldessa, Ada Colau, els rebrà formalment a les 19.30 hores i els entregarà les claus de la ciutat per poder repartir els regals a tots els barcelonins.

Aquesta vegada, però, no seran rebuts amb una massa de gent que els acompanyi pels carrers de la ciutat, sinó que seran els protagonistes d’un espectacle que serà televisat i que només podran gaudir presencialment 300 nens. Amb ells, això sí, hi haurà carrosses, músics i ballarins com és habitual.

La majoria d’aspectes del vespre, però, seran diferents a la resta d’anys i per aquest motiu hem preparat una breu guia del detalls de la no-cavalcada del 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa