Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors xiringuitos de Barcelona a peu de platja
  • CA

Amb l’estiu, la platja ens crida. Volem platja i volem xiringuito. Un bany al mar i unes tapes, amb el sol lluent, la sorra als dits i la brisa marina. Aquesta seria una bona definició de desconnectar i gaudir d’unes bones vacances. Barcelona ho posa fàcil, i ofereix un ampli ventall d’opcions refrescants amb una carta deliciosa. Ambient relaxat, vistes al mar i gastronomia. Sol o amb bona companyia, ¿què més es necessita?

Aquests cinc locals destaquen per oferir una jornada de platja i un bon àpat vora el mar.

Xiringuito Paz Vela

Una proposta amb caràcter propi, que va començar la seva marxa el 2011 i que de seguida ha enamorat a barcelonins i turistes. Als peus del mastodòntic hotel W, un restaurant del grup Tragaluz, amb el seu estil propi, fresc i cool, i el disseny cuidat que el caracteritza, davant un escenari marítim inigualable, i una cuina on els arrossos i les amanides en són protagonistes, però també el peix salvatge del dia o la mitjana de bou feta en graella de carbó natural. 

En definitiva, un establiment singular i carismàtic, a una ubicació revitalitzant que ofereix un producte de la millor qualitat a un preu honest. Èxit assegurat.

Xiringuito Paz Vela. Font: web del grup Tragaluz.

El Chiringuito sota l’hotel W

Mar, hamaques, bona música, còctels, sucs naturals i la cuina local a aquest restaurant de grup El Chiringuito, ubicat a la platja del Bogatell. Amb aires del Mediterrani, un horitzó que enamora i un entorn privilegiat és fàcil evadir-se de la ciutat, i sense haver de fugir d’ella. Una opció suggeridora i innovadora, a peu de sorra, que acompanya la teva pausa a la platja amb un esmorzar de 10, unes tapes amb segell propi, una carta de còctels que refresca el afterwork o un sopar diferent en un escenari de cinema.

El Chiringuito, a la Platja del Bogatell. Font: web de El Chiringuito

La Guingueta de la Barceloneta

També a la platja del Bogatell, un must indiscutible en aquesta ruta per la restauració de la costa barcelonina. Es tracta d’una de les dues apostes del xef Carlos Abellán amb sabor de mar. Destaca la decoració fresca i cuidada i una informal oferta de gastronomia d’alta qualitat per a gaudir en la mateixa platja: platerets, tapes d’autor, sucs naturals i gelats de la gelateria dels germans Roca, Rocambolesc.

La Guingueta de la Barceloneta. Font: terrazeo.com

Xiringuito Vai Moana

Diversió i comoditat en aquest quiosquet gastronòmic. Inspirat a l’Illa de Pasqua, el Xiringuito Vai Moana —que, de fet, segons la llengua d’aquesta illa polinèsia, significa ‘mar blava’— és d’allò més tropical. A una perfecta combinació de la Polinèsia i les platges barcelonines es suma un ambient chill out informal. El Vai Moana és un petit viatge a les illes paradisíaques i la seva filosofia tenyeix cada racó de l’espai. 

Deixa’t conquistar per les seves gandules, pel jovent que riu, i gaudeix dels millors còctels sota sol estiuenc. No només còctels, sinó que a la carta, també, assortiment amb escopinyes, musclos, patates i olives, taules de formatges, patates braves, còctel de llagostins i especialitats de carn o peix fetes a la planxa o el forn.

Xiringuito Bambú

A la platja Llevant, hi ha un restaurant que beu de la màgia de l’art xinès del Feng Shui. Un xiringuito d’esperit relaxat on les presses no caben. De plats, n’hi ha per tota mena de paladars. Podràs degustar des d’una suculenta tapa del millor pernil de gla fins a una oferta variada de makis i niguiris. Una altra opció és anar a esmorzar a peu de platja, a primera hora, quan la platja està tranquil·la i el so de les onades és l’únic acompanyant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa