Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors spas de Barcelona per refrescar-se al bell mig de la ciutat
  • CA

Les piscines no són l’únic lloc on posar-se en remull a Barcelona. Ni el més glamurós, normalment. Quin lloc millor més idoni que els spas per fugir de la calor amb estil? Després de mesos de feina i suors, l’arribada de l’estiu convida a alleujar tensions i dedicar-se una estona a un mateix. Bombolles, rajos a pressió, contrast tèrmic… i de propina un bon massatge.

Aquests són alguns dels petits oasis que amaga Barcelona, on la vida es fa molt més lleugera i el temps es dilueix. Un caprici per a la salut i el benestar propis o per regalar i compartir.

Aire Ancient Baths Barcelona

Al cor de la Barcelona més trepidant existeix un lloc impermeable al temps: un antic magatzem de finals del segle XVIII al costat de l’històric Mercat del Born, convertit en un temple dedicat a la desconnexió del cos i la ment. La màgia de l’arquitectura complementa una experiència de relaxació única. Prepara’t per emprendre un inoblidable viatge de sensacions!

Mayan Luxury Spa

Amagat a l’hotel El Palace, el Mayan Luxury Spa ha estat guardonat amb el reconeixement local i internacional per la qualitat i el luxe dels seus tractaments i instal·lacions, essent nomenat millor spa de luxe d’Europa en quatre ocasions i, el 2019, millor spa de luxe del món. Una distinció gens menyspreable per aquest espai diferent, inspirat en la cultura maia. Sons, rituals i tractaments tradicionals es combinen amb productes cosmètics francesos de l’exclusiva Anne Semonin. No miris el preu, un dia és un dia!

Cromoteràpia i dutxa de sensacions al Mayan Luxury Spa / Font: Mayan Luxury Spa
Cromoteràpia i dutxa de sensacions al Mayan Luxury Spa / Font: Mayan Luxury Spa

Hotel Miramar Barcelona

L’Hotel Miramar Barcelona és un viatge a la Provença a través dels sentits, un racó on descobriràs que cada ingredient i cada ritual s’inspira en aquest lloc del món per submergir-te en una sensació de benestar infinita. No voldràs tornar a la vida atrafegada que transcorre sense pausa fora d’aquest palau artísticament restaurat, que combina la grandesa dels anys vint a Barcelona amb un modern disseny contemporani. Quan en surtis podràs trobar consol en la seva ubicació inigualable: és a l’extrem marítim de Montjuïc amb unes magnífiques vistes al Mediterrani.

1850 Urban Spa Barcelona

Aquí sentiràs com l’estrès, l’ansietat i el malestar desapareixen deixant-te en un estat de contemplació que bé podria durar per sempre. La promesa de 1850 Urban Spa és aquesta: potser no viuràs una eternitat de tranquil·litat, però l’estona de desconnexió està garantida. Els més detallistes ja l’han descobert com a regal ideal per la parella, pels amics o per resoldre qualsevol compromís social. Per exemple el paquet “Spa Romàntic” inclou una hora de circuit termal, jacuzzi, sauna i bany de vapor, a més d’un petit plaer pel paladar: una ampolla de cava i xocolata Godiva. 

Spa Hotel Majestic

El Majestic Hotel & Spa Barcelona és, des de 1918, un indiscutible símbol d’excel·lència hotelera. Ubicat al passeig de Gràcia, proposa un univers d’experiències elegants i amb tradició. I el Majestic Spa és igual de refinat que les suites i la gastronomia de l’allotjament. A més ofereix una variada gamma de tractaments per equilibrar el cos i l’ànima. Per fer-se una idea, el “Tractament Signature” consta d’un “luxós ritual que combina tècniques facials i corporals per mantenir l’harmonia dels ritmes de la natura”. Tot, sense aplicar cap mena de substància química, fertilitzants o components artificials.

Bali Spirit Spa

Potser el spa més singular i creatiu, perquè el Bali Spirit Luxury Art Spa aconsegueix reproduir amb autenticitat l’essència d’aquesta illa màgica tan lluny de les seves fronteres. És així que el 2016 va ser premiat com “Best Spa Concept”. De fet, més que un spa, és considerat un spa-museu balinès: aquest paradisíac temple conjumina les antigues tradicions balineses, els sentits i l’art.

Rituals balinesos. Font: Bali Spirit Spa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa