Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els gimnasos, teatres i cines seguiran oberts amb aforament limitat
  • CA

El Govern ha confirmat que en aquesta nova etapa de mesures restrictives contra la Covid-19 els gimnasos podran seguir oberts i funcionant, però que el seu aforament haurà de ser limitat al 50%. Aquesta mesura l’ha anunciat la consellera portaveu del Govern, Meritxell Budó, en la roda de premsa on el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha anunciat les restriccions en bars i restaurants perquè és on hi ha més risc per contribuir al contagi.

Aquests establiments només podran servir menjar per emportar. En paral·lel ha aprovat activar un paquet d’ajudes al sector. El consum dins i fora de bars i restaurants queda prohibit en els propers 15 dies i la mesura entra en vigor la nit de dijous a divendres. Les mesures restrictives, però, han de ser validades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El sector cultural patirà una nova restricció del 50% de l’aforament, i cinemes, teatres i sales de concerts hauran de tancar, com a molt tard, a les 23.00. Els seients sempre s’hauran d’assignar prèviament. La mesura també afecta espectacles públics o altres activitats recreatives. Museus, biblioteques i monuments es mantindran oberts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa