Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els ‘flea markets’ tornen a Barcelona
  • CA

Tornen els populars flea markets de Barcelona, coneguts també com a mercats de puces, mercats efímers o “mercadillos” hipster. El bon temps i la fi de les restriccions sanitàries han afavorit que aquestes activitats recuperin la freqüència i l’afluència prèvies a la pandèmia de la Covid-19.

Aquests mercats han constituït un punt de trobada habitual per a moltes generacions i ofereixen tota classe de productes: objectes únics, peces vintage, roba de primera o segona mà, mobles, elements ornamentals, antiguitats, productes de bellesa i fins i tot s’hi pot descobrir alguna paradeta de menjar.

Al llarg de l’any hi ha desenes de mercats d’aquesta mena, però un petit grup s’ha consolidat com a cites regulars a l’agenda de Barcelona. A continuació et deixem un llistat amb els més populars.

Flea Market Bcn

Ubicat a la plaça Blanquerna, el Flea és un dels mercats modernets pioners a Barcelona. Va néixer amb l’objectiu de promoure el comerç sostenible i la compra-venda d’articles de segona mà i, des del 2007 constitueix un punt de trobada on comprar, vendre, regatejar i socialitzar. Tant si t’interessa comprar com vendre, el Flea és un bon lloc. L’entrada és gratuïta i acostuma a celebrar-se el segon diumenge de cada mes de 10:00 a 20:00 h, però les dates exactes poden consultar-se al seu web. Per posar-hi una parada cal inscripció prèvia. 

La pròxima data de celebració del Flea Market és aquest diumenge 22 de maig de 10:00 a 20:00 h.

Palo Market Fest

L’abans conegut com a Palo Alto Market reprèn l’activitat després de mesos aturat. El mercat se celebra el primer cap de setmana de cada mes al barri del Poblenou i a dins es pot gaudir de música en viu, exposicions d’art, tallers, moda, complements, llibres i objectes vintage. El preu de l’entrada és de 5 euros, amb gratuïtat per als menors de 12 anys. 

Les properes celebracions de l’esdeveniment seran els caps de setmana del 21 i 22 de maig i el dels 4 i 5 de juny. Es poden comprar les entrades al web.

Two Market

Un mercat d’entrada gratuïta que principalment ven roba i accessoris. Destaca sobretot pels seus mercats especials, en els quals ofereixen tot a un euro o cinc euros. Alguns d’aquests són el Boom Market (el pop-up de roba de segona mà de Two Market), Give me 5 a la Nau Bostik (tot a 5 euros o menys) o el Tot a un euro a l’Ovella Negra. S’hi pot vendre i comprar tot allò que ja no s’usi i donar-li una segona vida. Per a més informació podeu consultar el seu web.

Fleadonia Mercadillo

El Fleadonia és un mercat de puces d’entrada gratuïta ubicat al cor del Raval, davant la Filmoteca de Catalunya. Es celebra el primer diumenge de cada mes entre les 11:00 i les 19:00 i a les parades s’hi poden aconseguir pintures, escultures, dissenys, il·lustracions i objectes de segona mà. Més detalls, al seu web.

Lost and Found Market

Els amants dels objectes i la roba vintage tenen una cita cada 3 mesos al Lost & Found Market. Se sol ubicar a l’estació de França, tot i que la localització pot variar. Ofereix des de joies vintage, fins a vinils, mobles i d’altres tresors d’anys enrere. Normalment es realitza els diumenges entre les 10:00 i les 20:00h i l’entrada és gratuïta. Per a conèixer més detalls sobre la pròxima edició es pot consultar la seva pàgina de Facebook o el seu web.

Barcelona second hand market

Un mercat de segona mà i intercanvi d’objectes que va néixer el juny del 2011 al barri del Poblenou. Tots els objectes que trobis té el mateix preu: un euro! Tot aquell qui ho desitgi pot posar una parada per vendre els seus objectes i, si no, pot anar-hi a passejar o comprar. El preu de l’entrada és de 2 euros, sent aquesta gratuïta per als menors de dotze anys. El pròxim second hand market es fa el diumenge 26 de juny entre les 10:00 i les 19:00 h.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montse piñol a octubre 11, 2022 | 09:16
    Montse piñol octubre 11, 2022 | 09:16
    Perqwe no actualicen las fechas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa