Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Cinemes Verdi fan el salt a la televisió amb dos canals temàtics
  • CA

Els cinemes Verdi ha llançat dos canals de televisió temàtics que estaran accessibles al servei Samsung TV Plus, la plataforma que ofereix 42 canals en directe, entre notícies, esport i entreteniment, accessible des dels televisors d’aquesta marca. De la mà de Verdi, la plataforma ha estrenat els canals Cines Verdi TV, amb grans directors nacionals i internacionals com Kurosawa, Chaplin, Barda, Allen, Wenders, Haneke i Loach, i Cine Feel Good, més “obert i generalista”. Segons el director de negoci de l’empresa Gestión de Contenidos Virtuales, participada per Verdi i responsable del servei, Eduardo Escudero, els dos canals estan disponibles gratuïtament per als propietaris d’aquestes televisions de manera ininterrompuda i sota demanda.

Escudero ha detallat que en aquests canals hi haurà talls publicitaris molt reduïts en temps, i amb la voluntat que no interrompin gaire la pel·lícula. “Serà una publicitat molt qualitativa i en poca quantitat”, ha dit. Pel que fa a la selecció de cadascun dels canals, Escudero ha afegit que Cines Verdi TV comptarà amb els “millors” directors nacionals i internacionals de tots els temps, amb propostes que no són fàcils de trobar en altres serveis, especialment gratuïts. Segons ha dit, la qualitat ha estat un dels objectius a l’hora de configurar el catàleg. A banda dels directors esmentats, també

Quan sigui tecnològicament possible, Cinemes Verdi TV donarà una “especial importància” a poder consumir aquestes cintes en versió original amb subtítols. Ha concretat que la idea és que cada dia arribi una pel·lícula nova. A més, cada dia estarà dedicat a una temàtica diferent. Dilluns serà el dia de la literatura; dimarts, el del gènere històric; dimecres, el del coneixement i el saber; dijous, el dia dels imprescindibles; divendres, el dels clàssics moderns; dissabtes, el del cinema premiat americà i dels principals festivals de tot el món, i diumenges, el dia de comèdia d’autor.

Cinema “positiu”

Pel que fa al canal Feel Good serà una proposta amb cinema positiu, més obert i generalista, que vol programar cinema positiu i que fa sentir bé els espectadors. “Hi arribarà un títol diari amb diferents temàtiques”, ha avançat. Dins d’aquesta oferta més comercial , hi haurà molt d’espai per al cinema europeu també de caire més comercial i on cada dia hi arribarà una pel·lícula nova. Els dilluns hi haurà pel·lícules al voltant de l’esport i l’aventura; els dimarts sobre la gastronomia; els dimecres sobre el coneixement i descobriment; els dijous sobre l’amistat; els divendres sobre localitzacions de viatges; els dissabtes sobre la comèdia, i els diumenges hi haurà pel·lícules romàntiques.

Tot i que els canals estan ara per ara només disponibles als televisors de la marca, “la idea és poder incrementar la distribució dels canals i que es puguin gaudir en altres dispositius”, ha dit Escudero. Ha descartat que aquestes programacions representin una “claudicació” per part dels cinemes, i ha sostingut que aquest cap de setmana s’han batut rècords d’assistència a la Xina a les sales. “La gent tornarà als cinemes de forma massiva. No és una claudicació, és que al segle XXI els cinemes tenen l’obligació de trobar els seus espectadors allà on siguin”, ha dit.

D’altra banda, Escudero ha rebutjat el vincle entre aquest projecte i la seva sala virtual, “on es paga pel que es consumeix”, mentre que aquests canals són “un complement”. La sala virtual incrementa la seva oferta “dia a dia” tot arribant a acords amb les distribuïdores independents, i ha avançat que estan en converses amb altres estudis. En aquest àmbit, la sala tal com existeix des de mitjans de gener està disponible en tots els dispositius, i estan “satisfets” amb el seu creixement dia a dia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa