Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els castellers aprofiten les innocentades del 28-D per criticar la passivitat de l’Ajuntament
  • CA

Els castellers de Sarrià i de la Vila de Gràcia han aprofitat les innocentades del 28 de desembre per criticar la passivitat de l’Ajuntament de Barcelona, a qui acusen de passivitat a l’hora de buscar un nou local per a la colla sarrianenca, mentre que els graciencs han lamentat la falta de suport per trobar vies d’ingressos alternativa després que la pandèmia els hagi obligat a tancar.

Diversos mitjans, entre ells el TOT Barcelona, han picat i s’han fet ressò de la notícia. En un comunicat conjunt, les dues colles havien anunciat que els Castellers de Sarrià han anunciat que es mudarien a Gràcia “davant la incapacitat del districte de Sarrià-Sant Gervasi per oferir una solució a la falta de local”, una llarga reivindicació de la colla.

Per la seva banda, els graciencs han explicat que l’oferta falsa de compartir espai venia derivada “de la present crisi sanitària de la Covid-19”, ja que “en no poder realitzar les activitats corresponents per poder afrontar els costos de manteniment de Can Musons”, la colla gracienca s’havia vist en l’obligació “de replantejar-ne l’ús”. Fonts dels Castellers de la Vila de Gràcia han confirmat a aquest diari que tot ha estat una innocentada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa