Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El xef Dabiz Muñoz arriba a Barcelona per servir alta cuina a domicili
  • CA

El desembarcament del xef Dabiz Muñoz a Barcelona és imminent. El cuiner amb tres estrelles Michelin ha decidit fer arribar el seu projecte de menjar a domicili a la capital catalana. Ha deixat un primer avís a Instagram, amb la publicació que avisa “ja arribem”, amb una foto de Barcelona. El projecte es basa en barrejar l’alta cuina amb productes d’un menú quotidià i oferir plats que volten entre els 20 i els 30 euros. És la filosofia que ja va posar en marxa a Madrid arran de l’esclat de la pandèmia. El va anomenar GoXO i té per bandera el concepte “cuina casolana il·lustrada”.

La proposta GoXO arribarà ara a Barcelona per reivindicar la cultura del delivery gourmet. Ara bé, té algunes particularitats. Una d’elles és que fins ara s’ha hagut de demanar la comanda amb un dia d’antelació. I no es reparteix tots els dies de la setmana. El repartiment a Madrid almenys s’ha fet amb una sola empresa, Glovo, que ofereix una categoria especial en un horari concret cinc dies a la setmana per poder accedir als plats de Muñoz.

Sigui com sigui, la proposta del xef madrileny mantindrà el seu habitual toc de barreja cultural en els plats, que acostuma a integrar influències asiàtiques i latinoamericanes. La data d’obertura, però, encara no ha estat anunciada.

L’èxit de Dabiz Muñoz a Madrid ha arribat especialment de la mà del restraurant DiverXO, on ha rebut els màxims reconeixements culinaris. Tanmateix, la seva expansió no es queda només a l’estat espanyol. A més d’una proposta de menjar asiàtics assequible a la capital espanyola, en té una rèplica a Londres. Es diuen StreetXO.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa