Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El TNC per a nens, Hogwarts a la UB i el pessebre: 10 plans per al cap de setmana
  • CA

El TNC estrena la temporada infantil

‘Amour’, del TNC. | TNC

Tota la família està convidada a l’espectacle del TNC que reflexiona sobre la fina Línia entre la desafecció i l’amor incondicional. La peça crida a alliberar-se dels prejudicis i a acceptar la diferència i va guanyar el premi Max al millor espectacle infantil o familiar 2017.

Quan: dissabte a les 17h i diumenge a les 12h

On: TNC

La màgia de la UB

Edifici històric UB. | UB

L’edifici històric de la Universitat de Barcelona a la plaça Universitat es converteix en l’escola màgica Hogwarts de la saga Harry Potter. Es podran fer classes de pocions i runes, concurs de cosplay I assistir a tallers i xerrades. 

Quan: dissabte i diumenge

On: edifici històric de la UB

Els millors artistes, al cinema

Bohemian Rhapsody. | 20th Century Fox

Les llegendes de la música són les protagonistes de projeccions al cinema Phenomena, on es podran veure produccions com Bohemian Rhapsody, film sobre Freddie Mercury, i Control, sobre Joy Divison. 

Quan: diumenge 

On: Phenomena

Cinema convertit en joguines

Filmoteca

L’exposició mostra la història de les joguines a través del cinema. Inclou diversos aparells cinematogràfics que han acabat sent joguines per als nens.

Quan: dissabte i diumenge de 16h a 21h

On: Filmoteca de Catalunya

La festa dels jocs de taula

El Festival del Dau. | Dau Barcelona

El 7è festival dedicat als jocs de taula arriba amb espais infantils i entrada gratuïta. També s’organitzen xerrades amb creadors d’aquests jocs d’arreu del món.

Quan: dissabte i diumenge

On: recinte de Fabra i Coats. 

Un vermut musical

‘Últim vermut del mes’. | Cooncert

El concert de La Bien Querida tanca el cicle de concerts a l’hora de l’aperitiu acompanyat de la sessió del periodista Joan Luna. La jornada està organitzada per Cooncert, que programa les actuacions segons les peticions dels usuaris. En aquesta ocasió, l’artista més votada va ser La Bien Querida. Els menors d’edat hi tenen accés gratuït i l’entrada general costa 3 €.

Quan: diumenge de 12h a 16h

On: Mercat dels Encants

Horta escolta música clàssica

Yoko Suzuki. | Clàssica a Horta Guinardó

La pianista Yoko Suzuki és la cap de cartell d’un cicle de concerts al districte hortenc per apropar la música clàssica a la ciutadania. L’accés a les actuacions és gratuït.

Quan: dissabte a les 19h

On: Casal d’Entitats Mas Guinardó

El pessebre de Sant Jaume porta el Nadal

Pessebre de l’any passat. | Europa Press

El projecte d’enguany és a càrrec de l’escenògraf Sebastià Brosa i s’anomena Tots a taula. El pessebre girarà al voltant de les reunions i àpats familiars.

Quan: dissabte i diumenge

On: Plaça Sant Jaume

El reciclatge és el protagonista

Campanya a favor del reciclatge. | Diputació de Barcelona

Es tracta d’un conjunt d’activitats per conscienciar sobre la importància del reciclatge i la gestió adequada de la brossa. El cap de setmana va ple d’actes en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, i es pot consultar l’agenda en línia. 

Els nens de la guerra

Infància sota les bombes. | Born CCM

Una exposició dividida en tres espais: l’impacte dels bombardejos a Barcelona de 1938, dibuixos dels nens que van patir conflictes bèl·lics i l’efecte de les bombes en els adults que la van patir quan eren petits.

Quan: dissabte i diumenge

On: Born Centre de Cultura i Memòria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa