Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Teatre lliure arrenca una temporada sense límits i transversal
  • CA

Tanquem parèntesi… i que la imaginació broti! Amb aquest lema, arriba la temporada 2022-2023 al Teatre Lliure de Barcelona. I ho fa explorant nous límits per trobar-se en aquesta gran ciutat. “Volem un Lliure que transiti entre espais: dels humans als físics, dels digitals als imaginaris. Un Lliure que imaginem sense límits. Com a espai de trobada artística i suma d’interpretacions que vertebren la realitat d’avui. Com a espai que tocarà aspectes universals, com ara la maternitat, la malaltia, la família, l’ús del planeta, la voluntat de viure, la resistència, la supervivència o la resiliència”, diu el director del Lliure, Juan Carlos Martel Bayod.

Sun & Sea, el tret de sortida

La temporada al Lliure arrencarà amb Sun & Sea, que es podrà veure del 12 al 23 d’octubre. Sota la direcció de direcció Rugilė Barzdžiukaitė, és la versió escènica de la instal·lació-òperaperformance presentada pel pavelló oficial de Lituània a la Biennal d’Art de Venècia del 2019, que va guanyar el Lleó d’Or a la millor participació nacional.

Tots eren fills meus d'Arthur Miller
Tots eren fills meus d’Arthur Miller

La producció pròpia, un plat molt fort

Al Lliure es donaran cita els millors intèrprets de cadascuna de les especialitats de les arts escèniques, amb especial rellevància en les produccions pròpies: Yerma (de Federico García Lorca i amb la direcció Juan Carlos Martel Bayod a l’espai escènic Frederic Amat del 18 de novembre al 16 de desembre); Tots eren fills meus (d’Arthur Miller i la direcció de David Selvas, del 22 de febrer al 26 de març de 2023), o Les amistats perilloses (de Pierre Choderlos de Laclos i l’adaptació i direcció de Carol López, del 18 de maig al 18 de juny de 2023).

També són produccions pròpies Fàtima (text i direcció de Jordi Prat i Coll, entre el 29 de setembre i el 23 d’octubre de 2023), Hedda Gabler (dramatúrgia i direcció d’Àlex Rigola a partir del text de Henrik Ibsen Heartbreak Hotel, entre el 29 de desembre i el 21 de gener), RAVE (amb idea i direcció de Silvia Delagneau, de 15 de febrer al 5 de març), i finalment, Tot el que passarà a partir d’ara (dramatúrgia de Joan Yago i direcció de Glòria Balañà i Altimira, que es podrà veure del 29 de març al 30 d’abril).

Fàtima text i direcció Jordi Prat i Coll
Fàtima text i direcció Jordi Prat i Coll

Dia Mundial del Teatre i Nadal, dates assenyalades al Lliure

Enguany es repetiran els descomptes i promocions per al Dia Mundial del Teatre, 27 de març de 2023, i també abonaments i promocions per regalar cultura a les festes de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa