Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Teatre Apolo, rescatat per una productora madrilenya

El grup madrileny Smedia, propietari de set sales a la capital de l’Estat, reobrirà el Teatre Apolo de Barcelona al març en el que serà el seu desembarcament a Catalunya. Inaugurarà la nova etapa de l’històric teatre del Paral·lel el musical ‘Quién mató a Sherlock Holmes?’, un muntatge protagonitzat per Daniel Diges que estarà en cartellera fins a l’1 de maig. També s’hi estrenarà el musical ‘Antoine’, sobre el creador d”El petit príncep’ Antoine de Saint-Exupéry i faran tornar a Barcelona l’espectacle de Joglars ‘Señor Ruiseñor’.

Com a novetat destacada, la música en viu compartirà cartell amb els espectacles teatrals.’Quién mató a Sherlock Holmes?’, un muntatge protagonitzat per Daniel Diges s’estrenarà el 18 de març i estarà en cartellera fins a l’1 de maig. Serà una proposta de petit format adaptada a la situació de pandèmia i creat pels responsables de l’èxit ‘El Médico’, Félix Amador e Iván Macías.

Els nous gestors de l’Apolo aterren a Barcelona amb un projecte de programació “variada, per a tots els públics” i amb producció pròpia, per als “365 dies de l’any”. Preguntat per les raons d’emprendre en aquest moment complicat el projecte, el president de la companyia, Enrique Salaberría, ha indicat a l’ACN que “els teatres són eterns” i que tan sols hi ha “bons o mals espectacles”. L’empresari ha afirmat que “no es pot tenir els espectadors en l’oblit”.

Ara treballa en la posada a punt del teatre després del seu tancament el 2019 quan la gestionava Ethika Global, una etapa que va acabar amb diversos litigis i impagaments a prop de 200 treballadors i proveïdors. Segons ha explicat a l’ACN el president, van “entrar” a l’Apolo el maig de 2020, i la posada a punt del teatre ha costat de moment 600.000 euros però ascendirà finalment a uns 800.000.

Smedia gestiona actualment el Teatro EDP Gran Via, Teatro Cofidis Alcázar, Teatro Fígaro, Pequeño Teatro Gran Via, Capitol Gran Via, Teatro Lara, Teatro Real Carlos III de Aranjuez i té en cartellera espectacles com ‘Fariña, el espectáculo teatral’, ‘Carlos Latre, oneman show’, ‘Escape Room, una comedia’ i ‘El brujo, el alma de Valle Inclán’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa