Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Sónar 2022 suma Nathy Peluso, Eric Prydz i Kiddy Smile al seu cartell
  • CA

El festival Sónar 2022, que se celebrarà de l’16 a el 18 de juny als recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, ​​ha incorporat al seu cartell 27 nous artistes, entre els quals figuren Eric Prydz, Nathy Peluso, Kiddy Smile, Anna, Reinier Zonnevald, Avalon Emerson i Helena Hauff.

Segons ha informat el festival en un comunicat, el col·lectiu berlinès Herrensauna donarà vida a la seva festa de techno, amb un maratonià set de sis hores dels DJ residents CEM, MCMLXXXV, Salome i Cadency. També s’incorporen al DJ Folamour, el duo Tiga i Hudson Mohawke amb el seu projecte ‘Love Minus Zero’, els DJ Midland i Shanti Celeste, Venus X, Batu, Scotch Rolex, DJ Scotch Egg, Lord Spikeheart, Pastís Relena, Critical Soundsystem i Yallah, entre d’altres.

Aquests artistes se sumen als ja anunciats com The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, The Blessed Madonna, Richie Hawtin i Charlotte de Witte. El festival ha posat aquest dijous a la venda les entrades i acreditacions professionals per al Sónar 2022 a través de la plataforma Diu, amb la qual inicia un acord plurianual.

El Sónar també ha anunciat una primera edició a Lisboa entre el 8 i el 10 d’abril de 2022, que comptarà amb cinc espais a la ciutat portuguesa i combinarà les actuacions musicals amb la creació audiovisual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa