Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Sant Jordi més compromès, amb cinc entitats solidàries

L’Antiga Fàbrica Damm acull aquest dimarts una jornada més de Sant Jordi amb 8 hores de música en directe, llibres i roses. Un total de 30 artistes, com ara Oques Grasses, Obeses, Lax’n’Busto i Pavvla, tocaran en directe en els quatre escenaris preparats i altres grups passaran pel recinte per signar discos. I mentrestant, hi haurà venda de roses i llibres espai per a la gastronomia amb foodtrucks.

[r:1]

Però tot això pren un significat que va més enllà de la celebració per la dimensió de compromís social amb què s’ha preparat la jornada festiva. 

Part de les vendes dels llibres i les roses del Sant Jordi Musical d’enguany tindran una finalitat solidària. La venda de llibres anirà càrrec de la Fundació Servei Solidari, amb llibres per a la sensibilització i mobilització a favor de l’alfabetització de persones en risc d’exclusió social a través de la campanya Recicla Cultura.

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) hi serà present amb una parada de roses de paper, els beneficis de les quals aniran a aquesta organització que ofereix serveis orientats a l’ajuda directa o indirecta de persones en situació de discapacitat física.

També la Fundació Privada Gaspar de Portolà, que treballa per la inclusió social de persones amb discapacitat, vendrà roses naturals, vintage i les Gaudí.

Per la seva banda, els Amics de la Gent Gran porten a l’Antiga Fàbrica Damm les seves roses contra l’oblit. Fetes a mà amb feltre i tela de diferents colors. La compra d’aquestes roses contribuirà a recollir fons i a sensibilitzar i mobilitzar la societat contra la soledat que pateixen més de cent cinquanta mil persones grans a Catalunya.

Finalment, Solidaritat Sant Joan de Déu posarà a la venda la Polsera Rosa, un braçalet amb una rosa de plata feta a mà per col·laborar amb els programes socials de Sant Joan de Déu per a persones en situació vulnerable.

Més notícies

El Sant Jordi més musical, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Notícia: El Sant Jordi més musical, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm
Comparteix
Oques Grasses, Lildami, Obeses, Lax'n'Busto i Pavvla són algunes de les actuacions que hi haurà al recinte, amb 8 hores de música, gastronomia i llibres
Notícia: El Sant Jordi més musical, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa