Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El restaurant Disfrutar, el 9è millor del món

El restaurant Disfrutar, de Barcelona, és a partir d’avui oficialment un dels deu millors del món. Ho ha decidit el jurat del prestigiós rànquing de la revista Restaurant, que el situa en el número 9 del seu top ten anual, el que va catapultar definitivament El Celler de Can Roca, que ara ha passat a una llista paral·lela dels milllors permanents, Best of The Best, ja que cada any apareixia repetidament en la llista.

En aquesta mena d’altar permanent encara hi ha El Bulli, tot i que està tancat, i va ser precisament en aquest restaurant mític de Ferran Adrià que es van formar i conèixer els tres xefs del Disfutar, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. 

Actualment, ofereixen una experiència que la revista Restaurant ha qualificat d’inesperada. “Espera’t allò inesperat”, diu al lector al principi de la seva ressenya sobre l’establiment barceloní. I li anuncia “gaspatxo en forma d’entrepà” i “amanida líquida”. El menú el defineix com “d’avantguarda” i “hiperactiu” –avisa que poden arribar a ser 30 plats– i remarca que contrasta amb un menjador “relativament simple i serè”, blanc i molt lluminós.

El text també recorda els inicis dels tres cuiners creadors del restaurant a El Bulli, però assegura que el Disfrutar, tot i no renegar del que deu al “llegendari” local de Ferran Adrià, ha escrit amb èxit “la seva pròpia història gastronòmica”

Dues bones posicions per a Albert Adrià

A més de la posició número 9 per Disfrutar, també ha quedat ben situat el Tickets, d’Albert Adrià, al lloc 20 de la llista dels 50 millors.

I, ja més avall, en la llista complementària que va del número 51 al 120, el restaurant l’Enigma, també d’Albert Adrià, està situat en la posició 82.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepe a juny 25, 2019 | 18:00
    Pepe juny 25, 2019 | 18:00
    Disfutar?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa