Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El repte viral africà dels treballadors de metro i bus de Barcelona
  • CA

Els treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona han aparcat per un moment autobusos i metros per felicitar el Nadal a cop de repte viral. L’empresa ha convidat la plantilla a ballar una coreografia al ritme de la cançó Jerusalema Challenge, que s’ha popularitzat a les xarxes socials després que milers de persones arreu del món hagin penjat les seves versions del ball a Tik Tok.

El vídeo recorre diverses instal·lacions de TMB, des de cotxeres fins a combois del metro o despatxos. Hi apareixen remenant malucs xofers, directius i personal de categories molt diverses. També hi surten tot tipus de vehicles, fins i tot alguns de la col·lecció històrica. Ja té 31.000 visualitzacions a Youtube.

A la xarxa Tik Tok la cançó ha estat reproduïda més de 420 milions de vegades. Es va fer viral arran del ball d’un grup de nens del refugi Masaka Kids Africa d’Uganda, entitat que de fet acumula ja diversos vídeos virals i que ha fet bandera del ball com a teràpia social. La cançó original és un tema de gospel en zulú, que han versionat el DJ Master KG i la cantant Nomcebo Zikode. El president de Sud-àfrica, Cyril Ramaphosa, encara la va popularitzar més en convidar a la població a ballar-la per fer passar l’angoixa de la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa