El Recinte Modernista de Sant Pau construeix un Nadal per a tota la família

Un dels principals representants del modernisme català, Lluís Domènech i Montaner, projectava entre el 1902 i el 1930 el que seria un dels edificis més emblemàtics de Barcelona: l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1997. Travessar la seva entrada és submergir-se en un món que ens trasllada a un passat arquitectònic gloriós, però és també gaudir d’un patrimoni que perdura en el temps i que explica la història actual de la ciutat.

És en aquest entorn privilegiat que grans i petits estan cridats a viure la fusió del patrimoni arquitectònic amb l’esperit nadalenc amb la programació d’activitats pròpies que tindrà lloc al Recinte Modernista els caps de setmana de l’11 de desembre al 9 de gener.

Els nens i nenes de 5 a 10 anys podran gaudir de “Llum, colors i natura”, una visita guiada dinamitzada que els permetrà conèixer, mitjançant jocs i diferents activitats d’observació, les característiques del modernisme i el singular projecte que va dissenyar l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. La visita es podrà fer els dissabtes 11 i 18 de desembre i 1 i 8 de gener, a les 11.30 h.Una de pastorets, un espectacle infantil conduït per Rosa Fité. RECINTE MODERNISTA

Com a novetat, els més menuts també podran assistir a Una de pastorets, un espectacle infantil conduït per Rosa Fité. Es tracta d’una divertida història de pastorets amb titelles que repassa les diferents tradicions nadalenques a través de jocs, endevinalles, contes i nadales. Tindrà lloc diumenge 19 de desembre, amb doble sessió a les 10.30 i les 12 h per garantir l’aforament reduït.

Un viatge al passat de Sant Pau amb els seus protagonistes

Per altra banda, el Recinte Modernista programarà visites teatralitzades. Els diumenges 12, 19 i 26 de desembre; 2 i 9 de gener, a les 10.30 h, Lluís Domènech i Montaner i una de les primeres infermeres que van treballar a l’Hospital de Sant Pau ens traslladaran a la dècada del 1920 per conèixer com eren els primers anys d’activitat sanitària.

Coincidint amb la celebració de les festes, el Recinte Modernista amplia l’horari de visites. Del 26 de desembre al 6 de gener, ininterrompudament, Sant Pau es podrà visitar de 10 a 17 h. D’aquesta manera, es vol facilitar l’accés del públic local i l’internacional a una de les majors joies del modernisme català.

Podeu consultar els horaris i preus de la programació especial de Nadal al web del recinte.

Nou comentari