Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Primavera Sound anuncia part del cartell del 2022
  • CA

El Primavera Sound, que se celebrarà a Barcelona i Sant Adrià de Besòs en dos caps de setmana entre el 2 i el 12 juny del 2022 amb cartells diferents, segons ha anunciat aquest dimarts el gruix del seu cartell format per més de 400 bandes, paritari i diversitat d’estils, amb el qual el festival celebra el seu 20è aniversari.

The Strokes, Tame Impala, Tyler the Creator, Nick Cave and the Bad Seeds, Pavement, Massive Attack, Jorja Smith, The National, Bikini Kill, King Gizzard and the Lizard Wizard i Beck encapçalaran el primer cap de setmana, del 2 al 4 de juny, segons ha informat el festival.

Aquest primer cap de setmana, que mantindrà gran part del cartell previst per 2021 a què se suma Nick Cave, també comptarà amb Bauhaus, Cigarretes After Sex, Disclosure, Aneu-los, Maria del Mar Bonet, C.Tangana, Duki, Beach House, Bad Gyal, Jawbox, Sharon Van Etten, Mavis Staples, Napalm Death, Dinosaur Jr., Yo la Tengo, Maria José Llergo, Manel i Jehnny Beth, entre d’altres.

El segon cap de setmana, del 9 a l’11 de juny, comptarà amb Dua Lipa, Lorde, Megan Thee Stallions, Interpol, Antònia Font, Run the Jewels i Yeah Yeah Yeahs, a més de The Strokes, Tame Impala, C.Tangana, King Gizzard and the Lizard Wizard, Bad Gyal i Tyler the Creator, que repetiran presència, així com els habituals Shellac.

També hi seran al Parc de Fòrum el segon cap de setmana Slowdive, Big Thief, Metronomy, Brittany Howard, The Jesus and Mary Chain, MIA, Courtney Barnett, Jessie Ware, Sky Ferreira i Mogwai, entre altres, que vol mostrar “el que ha passat en el món de la música en els últims mesos “.

La programació entre setmana en sales de Primavera a la Ciutat, del 5 al 8 de juny, comptarà amb actuacions de Beck, Megan Thee Stallion, Interpol, Jamie XX, King Gizzard and the Lizard Wizard, Jorja Smith i Disclosure Dj, entre d’altres, així com artistes que no toquen en cap de setmana com The Magnetic Fields, Chet Faker, Sons of Kemet i Kamaal Williams.

En aquesta programació en sales participen de moment les dues d’Apol·lo, Razzmatazz, Sidecar, Luz de Gas, Red58, La Nau, Laut, Volta i VOL, i el festival reservarà un 15% d’entrades individuals que es vendran a part dels abonaments de cap de setmana i l’aforament de cada concert estarà subjecte a la capacitat de les sales.

El festival ha explicat que el cartell “no està complet i s’anunciaran més noms en les pròximes setmanes”, i es completa amb el Brunch-on the Beach el 12 de juny, una festa diürna que tindrà a Nina Kraviz, Amelie Lens, Malika , Chaos in the CBD i Peggy Gou.

Entrades

Les entrades adquirides per a les edicions de 2020 i 2021 permetran assistir a un cap de setmana de Primavera Sound 2022 i el comprador haurà de triar: en el cas de les entrades de cap de setmana, s’haurà d’escollir entre un dels dos caps de setmana i serà possible un upgrade per poder anar a tots dos, i en el cas de les entrades de dia un dels sis dies principals al Parc de Fòrum.

Les operadores de venda d’entrades es posaran en contacte amb els posseïdors aquest dimarts ia partir de l’1 de juny serà possible sol·licitar la devolució de la entrdas per a aquells que ho desitgin, el mateix dia que sortiran a la venda les noves entrades per a Primavera Sound 2022 en totes les seves modalitats, amb un preu de 245 euros + despeses per un cap de setmana i de 110 euros + despeses per a les entrades de dia, així com un preu de 425 euros + despeses per als dos caps de setmana.

Les entrades de cap de setmana inclouen l’accés als tres dies al Parc de Fòrum, a més dels quatre dies de concerts de Primavera a la Ciutat i la festa de cloenda Brunch-On the Beach.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa