Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Mamón, tapes d’autor i molta diversió al cor de Sant Antoni
  • CA

Al cor de de Sant Antoni ha reobert les seves portes el bar restaurant El Mamón. Només cal anar-hi una nit del cap de setmana per comprovar que l’ambient animat que s’hi respira fa justícia al nom triat.

L’atmosfera de diversió i una carta de tapes i platets gastronòmics d’autor molt ben fets fan del restaurant un local excel·lent per dinar i sopar.

El Mamón s’ubica al fons del Passatge de Pere Calders (número 2), afluent del carrer Parlament en el seu tram més àlgid, i el primer que captiva és el macro espai: 700m2 diàfans que recorden els mítics edificis de Nova York, de sostres altíssims i llargues columnes a la vista. L’interiorisme és trencador i alhora molt acollidor.

Una extensa carta amb tapes d’autor, un dels atractius del restaurant El Mamón

Una carta amb tapes d’autor

La carta de El Mamón no decepciona. Està elaborada a base de  deliciosos platets en format de tapes que sorprenen per la seva originalitat. Cuinats amb productes de proximitat, podem arrencar amb unes braves, que lluny de presentar la clàssica forma cúbica, arriben a taula en forma de lingots fullats amb allioli de moniato i salsa picant. El sabor és exquisit i la presentació molt cuidada.

Una altra tria segura és el clàssic britànic fish & chips, que a El Mamón deixa de ser clàssic i sorprèn amb un guarniment de maionesa de fruita de la passió. Així mateix, el local reinventa el sabor mexicà amb uns nachos amb cheddar trufat i costella esmollada fantàstics.

Un espai ideal per a grups

Segons explica el seu propietari, Arnau Sanz, El Mamón és un espai ideal per a grups per la dimensió del local: “Tenim molta demanda de grups de 20 i 30 persones que no troben fàcilment un restaurant on sopar o dinar i a El Mamón poden fer-ho perfectament, de manera distesa i amb una oferta gastronòmica àmplia”, explica Sanz.

El Mamón ofereix un espai ampli per a grups, bones tapes i diversió assegurada

Amb la proximitat del Nadal, el restaurant esdevé molt adequat per celebrar els sopars d’empresa, grans reunions familiars i petits esdeveniments.

I per arrodonir la nit, per després de sopar El Mamón ofereix una llista de cocktails de sabors intensos que omplen tot el paladar i complementen el sopar a la perfecció.

Arran de la nova normativa que permet als restaurants obrir fins la 1.00 hores, El Mamón es converteix en un lloc idoni per allargar la vetllada fins a la matinada sense haver de desplaçar-se per gaudir de copes i bona música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa