El Govern amplia al 70% l’aforament a equipaments culturals i cinemes a Barcelona

El Govern ha aprovat aquest migdia reduir les restriccions en l’àmbit cultural a Barcelona i altres 15 ciutats de la seva àrea metropolitana. Serà amb una resolució que entrarà en vigor quan es publiqui al DOGC, presumiblement aquest dimarts, i que permetrà, en concret, que els equipaments culturals i els cinemes puguin obrir fins al 70% del seu aforament, quan fins ara només ho poden fer fins al 50% a Barcelona i a 15 ciutats de l’àrea metropolitana.

L’increment en l’aforament el va avançar el passat divendres la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, quan va dir que la mesura estava “molt a punt”, després que hi hagués un acord entre els departaments de Salut i Interior, necessari perquè ho aprovés el Procicat. “És una bona notícia, tot just comencen les temporades (escèniques) i no és el mateix fer-ho amb un aforament o l’altre”, va celebrar Ponsa.

La presa d’aquest acord és el fruit de les reunions mantingudes darrerament entre el Departament de Salut i Protecció Civil del Departament d’Interior amb representants del Departament de Cultura.

Nou comentari