Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El festival BarnaSants premia l’activisme cultural del conseller Lluís Puig

El Festival BarnaSants 2021 ha guardonat aquest diumenge al director artístic, músic i conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig pel seu compromís amb l’activisme cultural, així com a la cantant veneçolana Cecilia Todd per la seva trajectòria artística. A més, els artistes Maria de la Mar Bonet i Borja Penalba han protagonitzat en el Teatre Plaza de Castelldefels (Barcelona) el concert de clausura d’aquesta edició del festival a Catalunya, ha informat en un comunicat.

Puig ha rebut el reconeixement a l’activisme cultural BarnaSants 2021 per la seva “reivindicació constant de la cultura popular, la música folk i la cançó, tant com tècnic, com a director general de Cultura Popular o des de la societat civil“. D’altra banda, Todd s’ha alçat amb el guardó a la trajectòria artística BarnaSants d’aquesta edició per ser “referència obligada de la música folk i popular de Veneçuela” i per la seva recerca i divulgació d’aquest gènere musical.

El director del festival, Pere Camps, ha celebrat que aquesta edició hagi permès demostrar que “teatres, centres culturals i auditoris són segurs” davant la Covid-19, i que s’està treballant perquè es converteixin en espais encara més segurs.

Nou comentari

Comparteix