Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Cruïlla adaptat a la pandèmia tanca l’edició amb 35.000 espectadors
  • CA

El Cruïlla XXS ha tancat amb 35.000 espectadors que han escoltat música en directe en plena pandèmia i després d’haver fet més de 200 espectacles que han “marcat el camí per mantenir en vida al sector”, ha assegurat el festival barceloní en un comunicat. El certamen va ser el primer a organitzar concerts després del confinament i admeten que han viscut “una muntanya russa” en els darrers mesos i que estan satisfets d'”haver arribat fins al final”, el concert de cloenda de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida al Camp Nou.

Han passat pels escenaris del festival Iseo, Izal, Viva Suecia, Sopa de Cabra, Nil Moliner, Albert Pla, Sidonie, Balkan Paradise Orchestra, Delafé, Marina Rossell o l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu. També han acabat exhaurint entrades diversos espectacles de comèdia durant tot el juliol.

Els organitzadors diuen que la seguretat ha estat “sens dubte” un dels protagonistes del Cruïlla XXS amb l’ús obligatori de mascareta, el respecte de la distància de seguretat entre persones, l’ús abundant de dispositius amb hidrogel i la identificació dels assistents per facilitat el seguiment de possibles casos han estat les principals mesures. A més, han destacat el “comportament impecable del públic” en aquests 200 espectacles.

“35.000 persones que, amb la seva presència, han fet alguna cosa més que veure un espectacle: han fet seva la idea que la cultura pot ser segura”, han afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa