Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Circ Raluy Legacy portarà el seu nou espectacle a Barcelona per Nadal
  • CA

Després dos anys d’absència, el Circ Raluy Legacy torna al Port Vell aquest Nadal per mostrar el seu nou espectacle, Todo (lo) Cura. El xou es presenta en clau “optimista, amb humor i números de risc”, tot i que és un muntatge estrenat en plena pandèmia i és per tant menys internacional que de costum. Amb tot, el públic de la ciutat veurà l’actuació “única” de Barjot Dunkers, com a convidat especial.

Després dels mesos de confinament, el circ va tornar als escenaris a l’estiu i ha anat girant des d’aleshores. A Girona, parada recent del circ abans de Barcelona, l’espectacle es va haver de suspendre degut al tancament cultural del novembre. ‘Todo (lo) Cura’ s’estarà a la capital del 18 de desembre al 28 de febrer.La companyia promet “impressionants números aeris de risc i equilibris impossibles”, l’essència de la família Raluy i el seu circ dels anys 30.

Als números de la família s’hi afegeix a Barcelona l’actuació de Barjots Dunkers, el grup francès de bàsquet acrobàtic. El nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, “ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família”. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comuns, informen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa