Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cinema a la fresca sobreviu al rebrot a Barcelona
  • CA

Una de les activitats més populars de l’estiu barceloní és el cinema a la fresca. Nombrosos equipaments públic i associacions organitzen sessions, que congreguen molta gent. Enguany el rebrot de Covid-19 ha fet caure gran part de l’agenda d’oci de la ciutat però la projecció gratuïta de pel·lícules s’han mantingut en almenys dos punts de la ciutat: el Canòdrom i al costat del CEM La Mar Bella. A diferència de les sales de cine, que van haver de tancar per les restriccions, aquestes sessions han tirat endavant aplicant mesures de distanciament social.

La 9a edició de Cinema Lliure a la Platja programa 4 nits de setè art, enguany. Va haver d’ajornar la primera sessió –del 30 de juliol va passar a l’11 d’agost– però ha pogut oferir els 4 títols de cinema independent que preveia: Els dies que vindran, Solo nos queda bailar, El despertar de las hormigas i La famosa invasió dels óssos a Sicília. Abans de cadascuna es projecta també un curtmetratge del festival Filmets. El cicle també es pot gaudir a Palamós i Tossa de Mar, però s’ha hagut de cancel·lar al Prat, Badalona i Mataró per indicació municipal.

Per assistir als passis cal reserva prèvia obligatòria i l’aforament és limitat. L’escenari barceloní no és directament sobre la sorra com altres anys, sinó a l’esplanada del costat del CEM La Mar Bella. Les sessions dels dies 11 i 13 ja tenen els tiquets exhaurits i les de inscripcions per l’última pel·lícula s’obriran el dia 13 al matí.

Al districte de Sant Andreu, el Canòdrom torna a acollir pel·lícules per a tots els públics amb el 5è cicle Grades Obertes. Les projeccions són els divendres 14, 21 i 28 d’agost a partir de les 21:30 hores. També cal reserva prèvia i l’organització demana arribar amb fins a 40 minuts d’antelació per asseure correctament el públic, amb les distàncies pertinents. Els films escollits són Lady Bird –entrades esgotades–, Dios es mujer y se llama Petrunya i Tres anuncios en las afueras.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 10, 2020 | 18:17
    Anònim agost 10, 2020 | 18:17
    Si me han interessat. Pero no sé com ho he fer per poder rebra informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa