El Camp Nou acollirà aquest estiu diversos concerts del Cruïlla XXS

Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, León Benavente i Els Amics de les Arts, entre altres, actuaran aquest estiu a l’estadi

El Cruïlla i el FC Barcelona han arribat a un acord per celebrar tot un seguit de concerts a l’estadi del Camp Nou. Ja s’han confirmat set actuacions entre els mesos de juliol i agost, amb artistes com Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia i Els Amics de les Arts. Els concerts tindran un aforament de 800 persones, que es repartiran per diverses zones de la grada de l’estadi. Es mantindrà la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitària. “És la primera vegada en la història que el Camp Nou s’obre a un cicle de concerts”, ha recordat Jordi Herreruela, director del Cruïlla.

Les entrades per als concerts es posaran a la venda a través del web del festival, però des d’aquest divendres els socis del Barça tenen la possibilitat d’adquirir les seves entrades de forma exclusiva. “Dos dels principals actors socioculturals de Barcelona s’uneixen en el moment actual, i ho fan perquè comparteixen uns valors”, ha destacat Herreruela. El director del Cruïlla ha recordat que, a dia d’avui, un concert al Camp Nou és una oportunitat única per als artistes i també per al públic.

En paraules de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Club: “Al FC Barcelona estem molt satisfets de poder allotjar un festival amb el prestigi i el seguiment del Cruïlla XXS i, encara més, en les circumstàncies excepcionals que estem vivint. El fet que el Camp Nou pugui convertir-se en un dels escenaris d’aquesta edició ens ajuda a posar en valor la vocació cultural que també forma part de l’essència del Club”.

Nou comentari