‘El Anticoach’, la recepta per riure de la vida

El monòleg de Tian Lara estarà disponible cada divendres a les 21.00h al Teatre Jove Regina fins al 26 de novembre

Tian Lara presenta cada divendres el seu espectacle El Anticoach al Teatre Jove Regina (carrer de Sèneca, 22). Una obra en castellà on el còmic anima el seu públic a desconnectar una estona dels seus problemes amb l’objectiu de riure de la vida i compartir somriures.

És un espectacle per desconnectar de la vida, seure i riure escoltant les dures veritats que ressonen a la sala. Acostumes a arribar tard? No ets una persona positiva? T’aixeques els dimarts amb el peu esquerre? Si les respostes han estat afirmatives, aleshores pots formar part del públic del Tian Lara.

Després de sis anys de diversos espectacles i de la seva participació a la TV Comedy Central el comediant presenta el seu show de l’anticoaching. És un espectacle on es parla de com fer font a algunes situacions incòmodes de la vida i per compartir-les. El Tian Lara fa una crítica al coaching des de l’humor a través d’acudits i la sàtira.

Segons el còmic, els missatges motivacionals no serveixen i l’únic que les persones necessiten es trobar-se amb algú més perjudicat que un mateix. Un mal dia? Si és així no passa res, pensar que el dia d’una altra persona ha estat pitjor et servirà per motivar-te.

La ironia, la comèdia i les situacions incòmodes s’ajunten per transformar-se riures. S’expliquen diverses branques del anticoaching sobre la salut, la dieta o la vida en parella que tota persona necessita escoltar per aprendre a viure amb una mica més de filosofia.

El públic, que és una de les peces fonamentals, es veurà involucrat en el show. La improvisació i les frases motivadores són la millor recepta per fer aplaudir a tota la sala.

El Antiacoach és l’espectacle on l’espectador trobarà acudits encadenats per gaudir d’una nit plena de riures sol o en companyia. El Tian Lara espera amb els braços oberts i una bona dosi d’acudits cada divendres al Teatre Jove Regina.

Nou comentari