Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
15 discoteques de Barcelona opten al TOP 100 planetari

El sector de l’oci nocturn continua bategant a Barcelona, tot i la pèrdua constant de musculatura arran de la pandèmia, en què aquests establiments van romandre tancats durant molts mesos. Algunes discoteques no van tornar a obrir, altres ho van fer en condicions precàries, i altres estan recuperades i a tot rendiment. Entre aquest darrer grup, una quinzena de discoteques de Barcelona aspiren fins i tot a situar-se al TOP 100 planetari, aconseguint un lloc en el prestigiós rànquing dels premis Golden Moon Awards 2023. La capital de Catalunya té més nominacions que altres ciutats importants en el sector de l’oci, com és el cas de Madrid (10), Nueva York (8), Londres (8) i Mont-real (7). Però quines són aquestes discoteques que aspiren al reconeixement planetari?

Aquesta és la llista de les 15 discoteques de Barcelona seleccionades pels premis Golden Moon Awards 2023:

Bling Bling Barcelona

Carpe Diem

Input High Fidelity Club

Els Enfants Brillantes

Macarena Club

Nitsa

Opium Barcelona

Gatsby Barcelona

Otto Zutz

Pacha Barcelona

Razzmatazz

Sala Apolo

Shôko Barcelona

Sutton Barcelona

Twenties

Els guardons internacionals elaboren una llista amb les 100 millors discoteques del món PIXABAY

La llista del TOP 100 no es coneixerà fins al pròxim 25 de novembre. Mentrestant, es pot participar en les votacions populars fins al 25 d’octubre a través del web de Nightlife International.

Discoteques ja premiades

De fet, el 2022 una discoteca barcelonina va entrar al TOP 10 de The World’s 100 Best Clubs” 2022. La discoteca Shôko Barcelona, va ocupar la desena posició en aquest rànquing mundial. Es tracta d’un local que combina el servei de restaurant i Lounge Club, ubicat a primera línia de mar, al passeig marítim de la Barceloneta, 36. Aquesta és una de les 6 discoteques que van ser guardonades l’any passat en aquesta llista amb seu a la capital de Catalunya, mentre que Madrid només va colar tres locals a la llista dels 100 millors del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa