Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dibuixos de Sant Jordi al Port de Barcelona que fan guanyar entrades a Las Golondrinas
  • CA

El Port de Barcelona convida als nens i nenes a celebrar Sant Jordi des de casa amb un concurs de dibuix molt imaginatiu. La proposta planteja als més petits una creació lliure en format i eines de pintura, que evoqui Sant Jordi al port barceloní. La iniciativa ‘Dibuixem Sant Jordi’ s’adreça als menuts d’entre 4 a 12 anys i s’hi pot participar fins dimarts 21 d’abril a les 10 hores.

Els dibuixos recollits seran analitzats i valorats, segons la franja d’edat de l’infant, i es distribuiran en tres categories: de 4 a 6 anys; de 7 a 9 anys; i de 10 a 12 anys. Cada una d’aquestes categories serà guardonada amb 3 premis diferents. Concretament, el tercer premi consistirà en el llibre Petita història del Port de Barcelona, de l’autor Gonçal Luna i amb il·lustracions de Pilarín Bayés.

El segon premiat rebrà també un exemplar del llibre i quatre entrades per fer una ruta marítima pel Port de Barcelona a bord de l’embarcació de Las Golondrinas. Finalment, el primer premi rebrà els mateixos regals que el segon premiat més un pack de quatre entrades per visitar el Museu Marítim de Barcelona.

Els dibuixos presentats es publicaran al web del Port i formaran part d’un vídeo que es difondrà el 23 d’abril a les xarxes socials. Els premis es lliuraran als guanyadors un cop acabi el confinament total i quan el Museu Marítim i Las Golondrinas tornin a funcionar amb normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa