Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llocs on tastar bones croquetes a Barcelona
  • CA

Hi ha vida més enllà de les croquetes congelades d’emergència del supermercat… Croquetes artesanes, innovadores, clàssiques, surrealistes… potser no superen les de la mare o l’àvia, però el vostre paladar les gaudirà! Les croquetes són molt més que un aperitiu, i per això tenen dia internacional, que se celebra avui 16 de gener.

Vols comprar bones croquetes per celebrar aquest dia? Et suggerim alguns establiments. Potser en coneixes altres de millors o més a prop de casa, però no està de més provar i comprovar!

Bodega Sepúlveda: carrer de Sepúlveda, 173 bis. Eixample Esquerre. Metro: Urgell (Línies: L1), Universitat (Línies: L1-L2). Hi trobareu delicioses croquetes de calamarsons, carn d’olla, ceps i Cabrales com a gran especialitat.

Catacroquet: Almogàvers, 211. A la seva carta no tenen croquetes de pernil o de pollastre! Però ho compensen amb les creacions de galta ibèrica al Pedro Ximénez, les de rap i gambes; i les de truita de xistorra. I si us atreviu… per postres croqueta de pastís de formatge.

El Mercader de l’Eixample: Mallorca, 239. Ofereixen croquetes de pollastre ecològic criat al Maresme.

Bodega Montferri: Violant d’Hongria Reina d’Aragó, 105. Al barri de Sants, elabora unes croquetes de rostit molt farcides, són la seva especialitat.

Maitea: Casanova, 157. Eixample. En tenen de pernil de gla, de gamba, de cua de bou, de ceps, de xistorra d’Arbizu… o de pastís de formatge basc!

Leku: Joan Güell, 189, Les Corts. Metro Les Corts L3. La seva carta de presentació més potent és la croqueta de cua de bou, però també fa gala de les croquetes de ceps.

Gaig Barcelona: Nau Santa Maria, 5. Metro Les Corts L3. No podeu deixar de provar el trio de croquetes de pollastre rostit a la catalana.

Pollería Fontana: Sant Lluís, 9. Gràcia. Joanic (M: L4), Fontana (M: L3). Espoecialitzada en croquetes de pollastre, però també us les poden oferir de ceps.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Catacroquet no hi aneu a gener 17, 2022 | 10:46
    Catacroquet no hi aneu gener 17, 2022 | 10:46
    Catacroquet, son una colla de prepotents, sobretot la jefa, i molt bruts. No hi tornaré mai més
  2. Icona del comentari de: Ana a gener 20, 2022 | 18:45
    Ana gener 20, 2022 | 18:45
    Yo hacía las mejores croquetas del mercado de Santa Antoni....????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa